Weekendplanner Kaartjes

Vliegen vanaf Rotterdam-The Hague Airport.

Vlakbij het vliegveld ligt het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel. Hier kunt u gratis parkeren tijdens uw reis als u er heeft overnacht. Iets verder weg van het vliegveld vindt u nog een aantal goede hotels.

Bij het vliegveld kunt u gemakkelijk parkeren. Alle parkeerterreinen liggen op loopafstand van de vertrekhal.

De hotels in de buurt van Rotterdam Airport.

Het vliegveld van Rotterdam.

Rotterdam Airport

Rotterdam The Hague Airport.

Het vliegveld van Rotterdam: Rotterdam The Hague Airport.

Het vliegveld Rotterdam The Hague Airport ligt vlakbij Rotterdam en is goed te bereiken via de autosnelweg A13.

Rotterdam Airport is een regionaal vliegveld in Overschie, vlakbij Rotterdam. Budget luchtvaartmaatschappijen als Transavia.com, CityJet, Arkefly en Corendon voeren vluchten naar vakantiebestemmingen in heel Europa. De incheckbalies van het vliegveld liggen in de passagehal. De balies om in te checken zijn vanaf twee uur voor vertrek geopend.

Adres: Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP Rotterdam. Tel. 010-4463444.

Zoek een overnachting bij Rotterdam Airport.

Overnachten

De hotels in de buurt van Rotterdam Airport.

Het hotel dat het dichtste bij het vliegveld van Rotterdam ligt is het Worldhotel Wings. Het hotel heeft naast de normale hotelkamers ook grote familiekamers.
Adres: Worldhotel Wings, Rotterdam Airportplein 55, Rotterdam Overschie.

Een ander hotel dat vlakbij de terminal ligt is het Rotterdam Airport Hotel. Dit hotel ligt aan de Vliegveldweg. Het hotel heeft een ruime parkeerplaats en u mag uw auto voor ongeveer € 15,00 per acht dagen op het parkeerterrein laten staan. Dat scheelt parkeerkosten. Het hotel is vanaf de autosnelweg E19/A13 gemakkelijk te bereiken.

Hotel Van der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp ligt iets verder weg van het vliegveld. Met de auto rijdt u echter over de snelweg in ongeveer 5 minuten van het hotel naar het vliegveld.

vliegvelden Nederland
hotel Rotterdam Airport

De toegangsweg naar het vliegveld.

Het openbaar vervoer naar het vliegveld.

Vanaf het centraal station van Rotterdam kunt u met de bus van en naar het vliegveld. Zo rijdt Bus 33 van de passagehal van het vliegveld naar het Centraal Station van Rotterdam.

Vanaf het Randstad Railstation Meijersplein (metro lijn E) rijden regelmatig shuttlebussen naar het vliegveld.

Uitzwaaien op het vliegveld.

Als u passagiers naar het vliegveld heeft gebracht kunt u hen uitzwaaien op het panoramaterras. Het terras ligt op de eerste verdieping in het hoofdgebouw.

Parkeren bij Rotterdam The Hague Airport.

Er zijn bij Rotterdam The Hague Airport meerdere parkeerterreinen. P3, P7 en P10 zijn bedoeld voor lang parkeren. P7 ligt dichterbij de terminal dan P10. P10 is dan ook goedkoper.

P3 ligt ongeveer acht tot vijftien minuten lopen van de terminal. Bij P10 moet u ongeveer 10 minuten lopen.

Er is altijd voldoende parkeerruimte bij Rotterdam The Hague Airport. Als u echter toch een parkeerplaats wilt reserveren kan dat op de site van Rotterdam Airport.

De betaalautomaten.

Rotterdam Airport

De vluchten vanaf vliegveld Rotterdam The Hague Airport.

Vanaf vliegveld Rotterdam Airport vertrekken vooral budget vluchten van maatschappijen als Transavia.com, CityJet Airlines, Arkefly en Corendon. De inchecktijden voor vluchten kunnen per maatschappij verschillen. Bij Transavia.com sluit de incheckbalie uiterlijk 40 minuten voor vertrek. Te laat is te laat.

Het advies is om tussen twee uur tot ongeveer anderhalf uur voor vertrek naar de incheckbaklie te gaan.