Weekendplanner Kaartjes

Spanje is het meest populaire land voor een strandvakantie maar het is echter ook een prima bestemming voor een stedentrip of talenreis.

Leuke plaatsen voor een stedentrip in Spanje zijn Barcelona, Madrid, de Moorse steden Sevilla en Granada en natuurlijk de eilanden Mallorca, Ibiza en de Canarische Eilanden.

De kaart van Spanje.

Spanje

Leuke plaatsen in Spanje.

Overnachten in Spanje.

In Spanje zijn verschillende soorten hotels te vinden. In de naam van het hotel kunt u de toevoegingen Recidential, Paradores of Hostales tegenkomen.

Deze toevoegingen vertellen iets over het hotel. Als er bij de naam van het hotel Residencial staat kunt u in dit hotel niet eten. Hotels die de naam Paradores dragen zijn luxe hotels in meestal mooie historische gebouwen.

Goedkope budget hotels worden in Spanje "hostales" genoemd. Pensions en hostels zijn het goedkoopst.

Zoek een accommodatie in Spanje.

Zoek een overnachting in Spanje.

Overnachten

De eilanden van Spanje.

Spanje heeft een groot aantal eilanden in de Middellandse Zee en in de Atlantische Oceaan.

De Canarische Eilanden hebben het hele jaar door een aangename temperatuur. Zelfs in de winter kunt u er vaak nog in de zon zitten. Eilanden als Lanzarote, Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife en La Palma zijn populaire bestemmingen voor strandvakanties.

De meest bekende Spaanse eilanden in de Middellandse Zee zijn Ibiza, Mallorca, Menorca en Formentera.

Catalonië en de Costa Brava.

Costa Brava

Stedentrips naar Barcelona.

De meest populaire bestemming in Spanje voor een stedentrip is Barcelona. Barcelona heeft dan ook veel te bieden. De stad ligt heeft een mooi strand, de vele bezienswaardigheden trekken veel bezoekers, de mogelijkheden om te winkelen zijn eindeloos en u kunt er goed uitgaan.

Rondom Barcelona liggen de stranden van de Costa del Maresme, de Costa Brava en de Costa Daurada. Ongeveer 160 km van Barcelona vindt u de besneeuwde toppen van de Pyreneeën.

Een stedentrip naar Madrid.

Madrid is met 6 miljoen inwoners de grootste stad van Spanje. Madrid beschikt over een uitgebreid metronetwerk dus vanuit uw hotel kunt u snel naar iedere bestemming in de stad reizen.

Madrid staat bekend om de vele musea en monumenten en het enorme aantal bars, clubs en discotheken in de stad.

Een stedentrip naar Madrid.

De vliegvelden bij Barcelona.

De mooie stad Girona ligt ongeveer 100 km van Barcelona.

Het vliegveld van Girona, Girona-Costa Brava Airport, wordt door low budget maatschappijen vaak gebruikt als vliegveld voor Barcelona. Barcelona heeft echter ook een eigen internationaal vliegveld.

De Spaanse vliegvelden.

Spanje Marrokko

Spanje en Marokko

Balearen

De Balearen

vliegvelden
Canarische eilanden

De Canarische Eilanden