Weekendplanner Kaartjes

Een weekend of langer in Niagara Falls.

De belangrijkste attracties van Niagara Falls zijn natuurlijk de watervallen op de grens tussen de VS en Canada. Niagara Falls ligt ongeveer zeven uur reizen van New York City tegen de grens van Canada.

Als u in de Canadese stad Toronto bent is een dagtrip naar Niagara Falls normaal want de reis duurt maar anderhalf uur.

In Canada: de hotels in Niagara Falls.

In de VS: de hotels in Niagara Falls.

Vismarkt Athene

De Horseshoe Falls aan de Canadese zijde.

tickets voor boottochten in Niagara Falls.

Overnachten in Niagara Falls.

U kunt overnachten in Niagara Falls in New York State en Niagara Falls in Ontario, Canada. Niagara Falls in Ontario is het beste. Waar u ook overnacht, u kunt altijd de grens over maar hou dan echter wel rekening met tijdverlies bij de grens.

Als u meerdere dagen in Niagara Falls bent kunt u het beste een hotel nemen in het Canadese Niagara Falls.

De beste plaats voor een hotel in Niagara Falls in Ontario is bij de Horseshoe Falls. Hier zijn verschillende goede hotels met kamers die een goed uitzicht op de watervallen hebben.

Zoek een overnachting in Niagara Falls.

Overnachten

Enkele goede hotels in Niagara Falls.

Enkele goede hotels bij de Horseshoe Falls zijn het viersterrenhotel Sheraton Fallsview Hotel en het Sheraton on the Falls Hotel. Hier heeft u een prachtig uitzicht op de watervallen.

Het driesterrenhotel Radisson Hotel & Suites Fallsview ligt evenals het Sheraton Fallsview Hotel aan de Fallsview Boulevard. Langs de boulevard vindt u verschillende hotels. Als u vanuit uw hotelkamer een goed uitzicht wilt op de watervallen moet u een kamer vragen op de bovenste verdieping.

Neem geen hotel in de buurt van in het entertainmentcentrum van Clinton Hill, een deel van het centrum van Niagara Falls, als u niet van het rumoer van pretparken houdt.

Niagara Falls kaart

Niagara Falls ligt op de grens
de VS en Canada.

De Niagara Falls

Niagara Falls ligt tussen
de VS en Canada.

Niagara Falls in Canada en in de VS.

In Niagara Falls heeft u het beste uitzicht op de watervallen vanaf de Canadese kant van de rivier. De grootste waterval, de Horseshoe Fall, ligt grotendeels in Canada.

Tegenover de twee watervallen aan Amerikaanse zijde, de American Fall en de Bridal Veil Fall, ligt een boulevard waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft op de drie watervallen.

De watervallen zijn uiteraard ook aan Amerikaanse zijde goed te zien en te horen alleen staat u er dan naast.

afdalen Niagara Falls

U kunt afdalen bij de American Falls en de Bridal Veil Falls.

Enkele attracties bij de watervallen.

Zowel in Canada als in de VS kunt u afdalen naar de voet van de watervallen en u kunt een rondvaart maken tot in de mist van het opspattende water van de watervallen. Dergelijke attracties zijn echte aanraders.

Andere attracties in Niagara Falls zijn o.a. helikoptervluchten, wildwatervaren, casino's, golfbanen, veel uitkijkposten, restaurants en hotelkamers met uitzicht op de watervallen en diverse pretparkattracties.

tickets voor de attracties van Niagara Falls.
Niagara Falls

Het Canadese stadje Niagara Falls.

brug grens VS en Canada

Op de brug is de grenspost tussen de VS en Canada.

Niagara Falls

De verlichting van de watervallen.

De watervallen worden in de avond mooi verlicht en op vrijdag en zondagavond om 22.00 uur is er vuurwerk boven de watervallen.

Naar de watervallen tijdens kerst en Oud en Nieuwjaar..

In december is er in het Canadese gedeelte van Niagara Falls het jaarlijkse "Festival of Lights". Dit is in de VS en Canada een populaire attractie rond Kerstmis en Oudjaar.

tickets voor de attracties van Niagara Falls.