Weekendplanner Kaartjes

Vervoer van en naar meer dan duizend vliegvelden

Vervoer met een taxi of shuttlebus is de gemakkelijkste manier om van of naar het vliegveld te reizen.

In een shuttlebus betaalt u per stoel. Vaak zijn de shuttlebussen de goedkoopste manier om van het vliegveld naar uw hotel te reizen.

Vervoer vanaf ieder vliegveld in het buitenland.

Tip: U ziet direct de prijs van de rit.

Autoverhuur op het vliegveld.

Airportbus

Een Airportbus kan u naar het centrum brengen.

Vervoer van het vliegveld naar uw hotel.
(Op de plaats van bestemming).

Als u op een buitenlands vliegveld arriveert kunt u een taxi nemen bij de aankomsthal. Afhankelijk van het vliegveld staan hier ook bussen en is er een treinstation of metrostation.

Met bagage is met het openbaar vervoer reizen is echter een gedoe. U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van een vooraf geboekte taxi of shuttlebus.

Vervoer vanaf ieder vliegveld in het buitenland.

shuttlebus

Wereldwijd een shuttlebus naar uw hotel boeken

Als u hier reserveert kunt u met uw E-ticket bij aankomst voor de aankomsthal instappen. Hier vindt u shuttlebussen en Airport Taxi's voor vervoer vanaf meer dan duizend vliegvelden wereldwijd.

Let op: sommige hotels in de buurt van het vliegveld bieden een eigen shuttlebus aan. Dat is vaak gratis.

kaartjes Kaartjes voor vervoer vanaf het vliegveld
(taxi's en Airport Shuttles overal ter wereld).

Autoverhuur op het vliegveld.

Vervoer van uw huis naar het vliegveld

Als u vanuit uw huis naar het vliegveld moet reizen en u niet weggebracht wordt dan kunt u kiezen uit de trein, de eigen auto of een taxi. De eigen auto is meestal het gemakkelijkst maar als u langere tijd weggaat kunnen de kosten voor parkeren oplopen.

De trein is goedkoop en stopt onder de terminals van Schiphol. Bij de andere vliegvelden zult u vanaf het station de bus of een taxi moeten nemen.

Als u veel bagage heeft en moet overstappen of als u in de nacht gaat vliegen is het reizen met de trein niet altijd een alternatief.
Een taxi kan dan uitkomst bieden.

Met de taxi van uw huis naar Schiphol of naar één van de andere vliegvelden

Reizen met een taxi is comfortabel, u heeft geen last van uw bagage en u wordt voor uw deur opgehaald en afgezet op het tijdstip waar u voor kiest. En de prijs per rit valt mee, vooral als u de kosten met andere passagiers kunt delen.

Als u met de taxi naar het vliegveld wilt kunt u een taxi of taxibus nemen. Als u veel bagage heeft kunt u het beste een taxibusje bestellen. U betaalt per rit dus het maakt niet uit met hoeveel personen u reist.

Reserveer een taxi of taxibus.

Tip: U ziet direct de prijs van de rit.

shurttlebus Weeze

U kunt ook met de taxi vanuit Nederland naar de vliegvelden over de grens zoals naar Weeze Airport of naar Brussels Airport.

Met de taxi naar het vliegveld reizen

De prijs valt wel mee. Ter indicatie: een rit van Den Bosch naar Schiphol kost ongeveer €120,-. Als u verschillende offertes opvraagt (telefonisch of online) kunt u misschien een goedkopere aanbieding vinden.

U kunt een retour boeken. Als u terugkomt van vakantie staat er bij de aankomsthal dan een taxi voor u klaar. Met uw mobieltje kunt u de chauffeur dan bellen als u bij de bagageband op het vliegveld staat.

Tip: Als u vroeg moet vertrekken kunt u ook een hotel bij het vliegveld zoeken.

vliegvelden

Vliegvelden van Nederland

vliegvelden Londen

Vliegvelden van Londen

Vliegvelden New York

Vliegvelden van New York

vliegvelden

Vliegvelden over de grens