Weekendplanner Kaartjes

Vliegen vanaf vliegveld Eindhoven Airport.

Vanaf Eindhoven Airport vertrekken niet alleen goedkope prijsvechters maar ook KLM en Air France vliegen op Eindhoven.

De incheckbalies in de vertrekhal sluiten ongeveer 40 minuten voor vertrek. Het dichtstbijzijnde hotel van Eindhoven Airport is hotel Novotel Eindhoven.

V

De vertrekhal van Eindhoven Airport.

Reizen naar het vliegveld.

Het vliegveld ligt aan de rand van Eindhoven. Vanaf de randweg is Eindhoven Airport dan ook gemakkelijk te bereiken. U neemt afrit 29 en volgt de borden Eindhoven Airport. Bij het vliegveld kunt u gemakkelijk en goedkoop op loopafstand van de terminal parkeren.

Als u vanaf het station van Eindhoven naar het vliegveld wilt kunt u achter het station een taxi of een bus nemen. Vanuit Utrecht en Amsterdam rijdt de Air Express Bus naar Eindhoven Airport. Tip: Lees wel eerst de beoordelingen van deze busdienst!

Overnachten bij Eindhoven Airport.

Overnachten

De hotels in de buurt van het vliegveld.

Eindhoven Airport is 's nachts gesloten. Iedere ochtend wordt afhankelijk van de eerste vlucht de terminal geopend om 5:30 uur. Op vrijdag een uur eerder en op zondag rond 8:00 uur. Als u een vroege of late vlucht heeft kunt u overnachten in een hotel in Eindhoven.

Het hotel Novotel Eindhoven ligt vlakbij de A2 en het vliegveld aan de Anthony Fokkerweg. Als u hier overnacht hoeft u 's ochtends niet in de file te staan.

Ook het hotel Van der Valk Hotel Eindhoven ligt dichtbij de A2 en bij het vliegveld. Met de auto bent u er in tien minuten. Het hotel heeft op aanvraag een pendeldienst naar Eindhoven Airport.

De hotels in de buurt van Eindhoven Airport.

Parkeren bij Eindhoven Airport.

Bij Einhoven kunt u gemakkelijk en goedkoop parkeren. Voor lang parkeren kunt u uw auto kwijt in de parkeergarage P4 en op het parkeerterrein P5. U hoeft maar 7 minuten te lopen om van het parkeerterrein naar het vliegveld te komen.

Parkeerterrein P3 ligt ongeveer 5 minuten lopen van het vliegveld en ook hier kunt u terecht voor lang parkeren. Vlakbij de terminal vindt u P1 (kort parkeren) en de Kiss en Ride strook.

Zoek een parkeerplaats bij het vliegveld.

vervoer vliegveld

De stadsbus stopt naast de vertrek- en aankomstterminal.

De vluchten vanaf vliegveld Eindhoven Airport.

Er vertrekken van vliegveld Eindhoven Airport dagelijks vliegtuigen naar o.a. de vliegvelden London-City Airport, London Gatwick, Antalya, Rome-Ciampino, Pisa, Dublin, Londen-Stansted, Malaga en Boedapest.

Er zijn echter ook tientallen andere bestemmingen binnen Europa.

Vluchten vanaf Eindhoven Airport.

Goedkope vliegreizen binnen Europa.

Populaire bestemmingen vanaf het vliegveld.

  • Spanje
    Met vluchten naar o.a. Madrid-Barajas, Gerona-Barcelona, Barcelona, Alicante, Málaga-Costa del Sol, Sevilla, Gran Canaria, Lanzarote, Palma Mallorca, Las Palmas, Ibiza en Valencia. De vluchten zijn van o.a. Ryanair, KLM en Transavia.
    De bestemmingen in Spanje.
  • Polen
    Met vluchten naar o.a. Gdansk, Kraków, Katowice-Kraków, Warschau en Wroclaw door o.a. de luchtvaartmaatschappijen Ryanair, KLM, Transavia en Wizz Air.
    De bestemmingen in Polen.