Weekendplanner Kaartjes

Overnachten in een hotel aan de A2.

De autosnelweg A2 loopt van Amsterdam naar de grens van België, niet ver van Maastricht. Populaire steden als Utrecht, Den Bosch, Eindhoven en Weert liggen aan de A2. De A2 is dan ook één van de drukste wegen van Nederland.

Vanaf de A2 zijn grote steden met de auto gemakkelijk te bereiken. Vandaar dat er veel wegrestaurants en hotels bij de snelweg liggen. De hotels worden niet alleen gebruikt als hotel voor onderweg maar ook voor een gemakkelijk bereikbare hotelkamer na een stedentrip of avondje uit.

De A2 tussen Amsterdam en Utrecht.

A2 hotels

Overnachten bij de A2 in Breukelen.
(met gratis parkeren)

In Amsterdam-Zuidoost bereikt de A2 de ringweg A10.

Het Van der Valk Hotel in Breukelen.

Het Van der Valk Hotel in Breukelen kent u waarschijnlijk wel als u een keer van Amsterdam naar Utrecht gereden bent. Het dak van het hotel heeft de vorm van het dak van een Chinees paleis.

Het is een hotel met een verwarmd binnenzwembad, een restaurant en goede fitness en wellness faciliteiten. Naast het hoofdgebouw is er ook nog een bijgebouw met 86 luxe hotelkamers en 6 suites met sauna, stoombad en wirlpool.

Het hotel ligt een paar minuten lopen van NS station Breukelen. De binnensteden van Utrecht en Amsterdam zijn vanuit dit hotel met de trein in ongeveer 15 minuten te bereiken.

De ringweg A10 van Amsterdam, A10.

A2 hotels

De hotels bij de Ring A10 van Amsterdam.


Een tip voor elektrische auto's:
Aan de A2 staan elektrische laadpalen en snelladers bij o.a. tankstations, McDonalds en bij veel snelweghotels.

Overnachten aan de snelweg bij Utrecht.

 1. Het Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht ligt aan de snelweg A2/E25. Het viersterrenhotel heeft o.a. een restaurant met een bar en een zwembad met een sauna.
 2. Hotel Vianen is een hotel aan de A2 van de Van der Valk hotelketen. Vanuit het hotel rijdt u o.a. in 15 minuten naar de Jaarbeurs in Utrecht. De kamers zijn groot en luxueus. Veel kamers hebben zelfs een eigen jacuzzi.
 3. Het Van der Valk Hotel bij de A27 in Houten ligt niet direct aan de A2 maar is vanaf de A2 wel heel gemakkelijk te bereiken. Het is een hotel in een 60 meter hoge toren. De kamers hebben o.a. een bubbelbad.

Overnachten bij de A2 bij Utrecht.

De autosnelweg A2.

A2 hotels

Overnachten bij de A2.

Het hotel aan de A2 bij Zaltbommel.

De A2 loopt vanuit Utrecht via Zaltbommel naar Den Bosch. Net over de brug over de Waal bij Zaltbommel ligt het Van der Valk Hotel aan de A2. Zowel Utrecht als Den Bosch zijn vanuit dit hotel met de auto of met de trein snel en gemakkelijk te bereiken.

Alle kamers in dit hotel hebben airconditioning. Bij het hotel kunt u gratis openbaar parkeren.

Het A2 hotel bij Zaltbommel.

De A2 tussen Den Bosch en Maastricht.

A2 hotels

Het hotel aan de A2 bij Den Bosch.

Bij Den Bosch loopt de A2 langs Rosmalen richting Vught. Zowel bij Rosmalen als bij Vught liggen er snelweghotels aan de A2.

 • Bij Den Bosch en Rosmalen ligt het Fletcher Hotel-Restaurant aan de randweg. Het hotel heeft ook ruime familiekamers.
  Het A2 hotels bij Den Bosch.
 • Aan de rand van Den Bosch en Vught ligt een mooi Van der Valk Hotel aan een afrit van de A2.
  Het A2 hotel bij Vught.

De hotel bij de A2 bij Eindhoven.

Veel hotelgasten van de hotels aan de snelweg bij Eindhoven komen voor het vliegveld. Bij veel hotels kunt u de auto tijdens uw vliegreis gewoon bij het hotel laten staan, de Park, Sleep & Fly arrangementen.

Vlak naast de A2 bij Eindhoven ligt het populaire hotel Novotel. Vanuit dit hotel is het vliegveld van Eindhoven gemakkelijk te bereiken. Het hotel heeft een zwembad in de tuin. Voor kinderen is er een speeltuin en een speelkamer.

Het Campanile Hotel & Restaurant Eindhoven ligt maar 900 meter van de snelweg. U kunt er gratis parkeren.

Het Bastion Hotel Eindhoven Waalre is een goedkoop hotel ten zuiden van Eindhoven. U kunt er voor de deur parkeren.
Vlakbij het Bastion Hotel ligt het veel luxere Van der Valk Hotel. Dit hotel heeft o.a. drie restaurants en een binnenzwembad. Vanaf de bovenste verdieping heeft u een prachtig uitzicht.

Het hotel tussen Eindhoven en Weert.

Bij Leende, tussen Eindhoven en Weert, ligt het mooie hotel-restaurant Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst aan de A2. Het hotel heeft een zwembad, een sauna en er is gratis parkeergelegenheid. Het restaurant van het hotel is erg goed.

Het hotel ligt bij een afrit maar is verder omringt door natuurgebieden. U kunt vanuit het hotel gaan wandelen op de Strabrechtse Heide. Vanuit het hotel is het met de auto over de A2 maar 10 minuten rijden naar Eindhoven.

Het hotel bij Leende aan de A2.

Enkele hotels aan de A2 bij Maastricht.

 • Het Van der Valk Hotel Stein Urmond
 • Het budgethotel Ibis Budget Stein Maastricht
 • Het Hotel Van der Valk Maastricht ligt aan de zuidzijde van Maastricht. Het is een hotel met een luxe wellnesscentrum, een groot zwembad met ingebouwd bubbelbad en drie sauna's.
  Het Maastricht Expositie & Congres Centrum ligt vlakbij.

De hotels bij Maastricht aan de A2.