Weekendplanner Kaartjes

De motels en hotels aan de snelweg bij Den Bosch.

Bij Den Bosch kruisen de drukke autosnelwegen A2/E25 en A59 elkaar met drukke knooppunten als Knooppunt Empel, Knooppunt Hintham en Knooppunt Vught.

Als u onderweg als tussenstop aan de randweg van Den Bosch wilt overnachten heeft u een ruime keuze aan hotels en motels.

Het Mövenpick Hotel 's-Hertogenbosch.

Het Mövenpick Hotel 's 's-Hertogenbosch ligt naast de A2 op het bedrijventerrein De Pettelaar en het transferium Pettelaarpark Park & Ride. Met de bus bent u vanuit het hotel in ongeveer 5 minuten in de binnenstad van Den Bosch. Het hotel beschikt over een sauna.

De oprit naar de A2 is vanuit het hotel gemakkelijk bereikbaar.

Een weekend in Den Bosch.

Overnachten in Den Bosch.

Overnachten

Het Fletcher Hotel-Restaurant aan de A2.

Het Fletcher Hotel-Restaurant ’s-Hertogenbosch ligt aan de A2/E25 bij de afrit naar Rosmalen en naar de binnenstad van Den Bosch. De A59 richting Waalwijk ligt dichtbij. Het is een goed zakenhotel maar als u voor de Efteling of voor een overnachting onderweg komt is het hotel ook een uitstekende plaats om te overnachten.

U kunt vanuit dit hotel niet met de bus naar het centrum van Den Bosch reizen maar in de binnenstad zijn voldoende parkeergarages.

Het hotel heeft een bewaakt parkeerterrein waar u kunt parkeren. Buiten het parkeerterrein van het hotel is nog een groot parkeerterrein aan de A2 waar u gratis kunt parkeren.

Het Campanile Hotel

Het Campanile Hotel ligt bij de afrit Maaspoort aan de A59 richting Waalwijk. De A2 ligt slechts een paar minuten rijden van het motel. U kunt gratis parkeren achter het motel. Hoewel het motel dichtbij de A59 ligt heeft u op uw kamer geen last van het geluid van de snelweg.

Het Campanile Hotel ligt bij de afrit aan de rand van de wijk Maaspoort. Vanuit het hotel zijn de Brabanthallen met de auto gemakkelijk te bereiken.

Den Bosch markt

Kasteel Maurick bij Vught.

Het romantische kasteelhotel en restaurant Kasteel Maurick ligt aan de A2, ter hoogte van afslag Vught. Het hotel ligt ideaal voor een romantisch weekendje weg.

De binnenstad van Den Bosch en de Brabanthallen zijn vanuit Kasteel Maurick gemakkelijk te bereiken.

Overnachten op Kasteel Maurick.

Mövenpick Hotel

Het Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch.

Het Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch is een groot hotel aan de randweg van Den Bosch en vlakbij Vught. De autosnelweg A2 is vanuit het Van der Valk Hotel in een paar minuten te bereiken. U rijdt over de randweg gemakkelijk naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis en de A59.

Het centrum van den Bosch is vanuit het Van der Valk Hotel gemakkelijk te bereiken. Om de vijftien minuten rijdt er een bus langs het hotel naar het station van Den Bosch.

U kunt natuurlijk ook met de auto naar de binnenstad rijden.

Overnachten in Vught.

Overnachten in de binnenstad van Den Bosch.

Het centrum van Den Bosch is met de auto gemakkelijk te bereiken. Het Golden Tulip Hotel Central aan de Markt van Den Bosch ligt aan de achterzijde naast een parkeergarage en heeft zelfs een eigen ingang naar deze parkeergarage.

Het Best Western Hotel in de Kerkstraat is ook een goede keuze als u met de auto bent en toch in de binnenstad wilt overnachten. Het hotel heeft een eigen parkeergarage maar u moet wel door een aantal smalle straten rijden.

Hotels in de binnenstad van Den Bosch, de aanraders!

motel Den Bosch

Enkele hotels in de buurt van de Brabanthallen

In de Brabanthallen zijn regelmatig grote beurzen en concerten. Als u in de buurt van de Brabanthallen wilt overnachten kunt u kiezen voor een hotel in de buurt van het station.

Als u met de auto naar Den Bosch gekomen bent kunt u het beste kiezen voor één van de hotels en motels bij de A2 en de A59. De Brabanthallen is met de auto vanaf de snelweg gemakkelijk te bereiken.

Overnachten bij de Brabanthallen.