Weekendplanner Kaartjes

De hotels, blokhutten, appartementen en familiehotels in Finland.

Zowel de luxe hotels als de budget hotels in Finland zijn relatief duur. Er zijn echter kleine familiehotels te vinden die veel goedkoper zijn. Overal kun je een dergelijk 'Gasthaus' vinden.

Verder zijn er rond de meren in Finland blokhutten, boerderijen en vakantiehuizen te huur.

Vakantie in Finland

Finland

Overnachten in Finland

U heeft in Finland een ruime keus aan accommodaties. Natuurlijk zijn er de hotels, hostels, B&B's en vakantiehuizen in de steden. Bij de meren en in de bossen van Finland kunt u ook overnachten in een blokhut of vakantiehuis.

U kunt op het platteland overnachten op een boerderij. In het Noorden van Finland zijn de sneeuwhotels. Deze hotels worden ieder jaar gemaakt uit sneeuw of ijs.

Het noorderlicht ziet u natuurlijk het beste in een iglo van glas of in een bungalow met een dak van glas.

Zoek een overnachting in Finland.

Overnachten

Overnachten in Helsinki.

Helsinki heeft een mooi historisch centrum. Als u een hotel neemt in het centrum, in Eteläinen Suurpiiri, bent u dichtbij de winkelstraten en bezienswaardigheden van de stad.

Helsinki is omringt door honderden kleine eilandjes. Vergeet niet om in ieder geval één boottocht door deze archipel te boeken.

De hotels en appartementen in Helsinki.

tickets voor boottochten, rondleidingen en vervoer
Of zoek de prijzen en vertrektijden op

hotelkamer

Overnachten in Turku.

Turku is één van de meest bezochte steden in Finland door zijn mooi bewaard gebleven historische centrum. Op de oostelijke zijde van de rivier liggen de kathedraal, een middeleeuws klooster en een middeleeuws kasteel.

Voor de kust van Turku ligt een archipel met duizenden eilanden en eilandjes. Een boottocht vanuit de haven van Turku is dus een echte aanrader.

Veel eilanden zijn overigens verboden door een netwerk van bruggen.

De hotels en vakantiehuizen in Turku.

Bijzonder overnachten in Lapland.

Lapland heeft een prachtige natuur met uitgestrekte bossen en meren. Op veel avonden kunt u het noorderlicht zien. Er zijn sneeuwhotels in de plaatsen Enontekiö, Kemi, Kittilä en Rovaniemi, en u kunt overnachten in een iglo in de plaatsen Kittilä, Muonio en Saariselkä.

De grootste stad in Lapland is Rovaniemi. Deze stad ligt op de poolcirkel. Bij Rovaniemi ligt een dorp waar de kerstman woont. Er is ook een pretpark met de kerstman als thema.

De hotels, iglo's en vakantiehuizen in Lapland.

Kaartjes voor Husky-tours, sneeuwscooters en dagtrips
Zoek op Lapland.