Weekendplanner Kaartjes

De bijzondere hotels in Amsterdam.

Amsterdam bezit enkele bekende en zeer bijzondere hotels. Iedereen in Nederland kent bijvoorbeeld Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam. Bij het Vondelpark ligt het minder bekende Hotel-Villa Toro.

De hotels Pulitzer en Ambassade zijn gevestigd in prachtige herenhuizen aan de Herengracht en de Keizersgracht. Hotel Pulitzer beschikt over sfeervolle binnentuinen en heeft een eigen salonboot.

Grand Hotel Krasnapolsky.

Hotel Amsterdam

Dit hotel ligt bij de Dam in de binnenstad.

NH Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam.

Het luxe vijfsterrenhotel Grand Hotel Krasnapolsky is één van de meest gerenommeerde hotels van Amsterdam. Het hotel bevindt zich op de Dam in het centrum van Amsterdam. In hotel bevinden zich 468 kamers en suites.

Ook vindt u er de restaurants De Wintertuin (uit 1879), het monumentale restaurant Reflet (uit 1883) en het Japanse restaurant Edu & Kyo.

NH Grand Hotel Krasnapolsky.

Overnachten in Amsterdam.

Overnachten

Het Ambassade Hotel.

Het Ambassade hotel is een bijzonder viersterrenhotel aan de Herengracht. Het luxe hotel bestaat uit tien 17de en 18de-eeuwse herenhuizen die aan elkaar geschakeld zijn. Achter de mooie gevels vindt u luxe en comfort met een overwegend klassiek Frans interieur.

Het hotel beschikt over een spa en wellness centrum.

Het Ambassade hotel.

Het vijfsterrenhotel NH Barbizon Palace.

Externsteine Teutoburgerwald

Het NH Barbizon Palace bestaat uit negentien 17e-eeuwse huizen en een 15e-eeuwse kapel.

Hotel Pulitzer.

Het mooie vijfsterrenhotel Hotel Pulitzer ligt op een hele mooi plek in het centrum van Amsterdam tussen de Prinsengracht en de Keizersgracht. Het hotel bestaat uit wel 25 aan elkaar geschakelde 17de en 18de-eeuwse grachtenpanden en met schitterende binnentuinen.

In de zomer wordt het diner, lunch en Afternoon-Tea in de binnentuinen geserveerd. Ook beschikt het hotel over een eigen salonboot.

Hotel Pulitzer.

hotels aan de gracht

Hotel Toro Hampshire Classic.

Dit hotel ligt vlakbij het Rijksmuseum aan de rand van het Vondelpark. Het is gevestigd in een statige villa. In het hotel vindt u glas-in-lood ramen uit de Jugendstil periode. In de ontbijtkamer vindt u een spectaculaire Art Nouveaukoepel.

Sommige kamers hebben uitzicht op het Vondelpark. U zit in dit hotel dus in het hart van Amsterdam en toch een beetje buiten in een.

Hotel Toro Hampshire Classic bij het Museumplein.

Ibis Hotel

De hotelboten en botels van Amsterdam

In de grachten van Amsterdam liggen meer dan 70 voormalige vrachtschepen en woonboten waar u kunt overnachten.

De boothotels en botels van Amsterdam.

Andere bijzondere hotels

In de binnenstad van zijn een aantal bijzondere en luxe hotels met een vermaarde keuken.

De gastronomische hotels van Amsterdam.