Weekendplanner Kaartjes

De luxe hotels van Amsterdam.

Amsterdam is rijk aan mooie hotels.

Zo vindt u er het Dylan Hotel met haar prachtige design kamers, het romantische NH Doelen hotel, het luxe Hotel de L'Europe en het bekende American Hotel aan het Leidseplein.

Luxueus overnachten in Amsterdam.

Hotel de l'Europe.

Amsterdam

De vijfsterrenhotels en viersterrenhotels het centrum.

De binnenstad van Amsterdam is de beste plaats om te overnachten als u van uitgaan, winkelen en cultuur houdt. Hier zijn dan ook enkele van de beste hotels van Amsterdam.

Sommige hotels waaronder het Dylan Hotel en het Okura Hotel hebben zelfs een restaurant met een Michelin ster.

De luxe hotels in het centrum.

Bijzondere hotels in Amsterdam.

Zoek een overnachting in Amsterdam.

Overnachten

Hotel de l'Europe.

Hotel de L'Europe behoort samen met het Amstel Hotel tot meest luxe hotels van Amsterdam. Het 19de-eeuwse hotel is mooi gelegen bij het Rokin aan de rivier de Amstel.

De hotelbar Freddy's Bar en het terras aan het water behoren tot de beste van Amsterdam. De hotelkamers van dit hotel zijn groot.

Het Dylan Hotel.

Het Dylan hotel is een prachtig vijfsterrenhotel. U vindt dit hotel aan de Prinsengracht. Het mooie heeft een imposante lounge waar de kleur zwart overheerst. Op de kamers treft u meer kleur.

Het Dylan restaurant in het hotel is bekroond met een Michelin ster.

Externsteine Teutoburgerwald

NH Doelen Hotel heeft een eigen salonboot.

De Dam

De Dam met op de achtergrond Hotel Krasnapolsy.

attracties Amsterdam

Het Vondelpark ligt bij de musea van Amsterdam.

NH Doelen Hotel

Het NH Doelen Hotel is mooi gelegen aan de Amstel.

Het American Hotel

Dit mooie luxe viersterrenhotel vindt u aan het Leidseplein in het centrum van Amsterdam. Het gebouw is een art-nouveau monument met een karakteristieke klokkentoren. Art Nouveau bepaalt de sfeer van de kamer.

De locatie aan het Leidseplein is ideaal als u wilt uitgaan. Het hotel beschikt over een eigen aanlegsteiger.

Hotel Dikker & Thijs Fenice.

Dit mooie viersterrenhotel vindt u in het centrum van Amsterdam aan de Prinsengracht. Het hotel bevindt zich op loopafstand van de stadsschouwburg.

De rustigste kamers in het hotel hebben uitzicht op de Prinsengracht.

brasserie

Het NH Doelen Hotel

Dit romantische viersterrenhotel NH Doelen Hotel ligt in het centrum van Amsterdam bij het Rokin aan de Amstel. De mooie architectuur van het gebouw en de prachtige inrichting geven het gevoel van de lifestyle van 1850. Het hotel heeft een eigen aanlegsteiger met een salonboot. Zo kunt u in de avond een romantische boottocht door de verlichte Amsterdamse grachten maken.

In het hotel is nog een stuk van de muur waar Rembrandt ooit de Nachtwacht schilderde. Bijzonder romantisch is de Keizerin Sissi Salon waar Keizerin Sissi ooit overnachtte.

Het NH Doelen Hotel.