Weekendplanner Kaartjes

Overnachten in Spa.

In de Belgische Ardennen Spa zijn rond Spa een aantal bijzondere hotels met uitstekende wellness faciliteiten.

Het kasteelhotel Manoir de Lébioles in Spa is ook een leuke bestemming voor een culinair weekend weg.

De hotels, villa's en appartementen in Spa.

Het Radisson BLU Palace Hotel in Spa.

Hotel in Spa

Vanuit dit hotel kunt u in uw badjas met de kabelbaan naar het kuurcentrum.

Overnachten in Spa.

Veel toeristen komen naar Spa voor het kuurcentrum. Het kuuroord staat op een heuvel bij Spa. U kunt vanuit Spa naar het kuuroord lopen via een bospad naast de kabelbaan. U kunt ook met de auto naar het kuuroord. De kabelbaan staat in het centrum van het dorp, naast het Radisson BLU Palace Hotel.

Als u een wat eenvoudiger hotel zoekt bij de kabelbaan kunt u een kamer boeken in het tweesterrenhotel Hotel La Tonnellerie.

Behalve in hotels kunt u in Spa ook overnachten in villa's, een hostel en er zijn enkele romantische kasteelhotels. Iets buiten Spa is er zelfs een B&B in een boomhut.

Overnachten in Spa.

Overnachten

Het Radisson BLU Palace Hotel.

Het Radisson BLU Palace Hotel is een echt kuurhotel. In het hotel kunt u ook wellness en beauty behandelingen. Het hotel ligt naast de kabelbaan naar het kuurcentrum op de heuvel. Veel gasten van het hotel gaan in hun badjas naar het kuurcentrum.

B&B L'Etape Fagnarde.

B&B L'Etape Fagnarde is gevestigd in een mooi landhuis. Het landhuis ligt in een prachtig park maar wel in het centrum van Spa. De B&B heeft een mooie tuin waar u in de zomer op het terras kunt zitten. Er is een sauna en u kunt er fietsen huren.

Hotel in Spa

Best Western Premier La villa des Fleurs

Als u voor het kuuroord naar Spa bent gekomen hoeft u niet te overnachten in het Radisson BLU Palace Hotel. Er zijn veel andere hotels die ook goed zijn.

Hotel Best Western Premier La villa des Fleurs is bijvoorbeeld heel geschikt voor een luxe weekend in Spa. Het viersterrenhotel ligt vlakbij het kuuroord en heeft een uitstekend restaurant. In de zomer kunt u genieten op het terras met uitzicht op de bloementuin. Het hotel hoort bij restaurant L'Auberge met een uitstekende Franse/Belgische keuken.

De appartementen in vakantiehuizen in Spa.

Als u niet in een hotel wilt overnachten kunt u ook kiezen voor een appartement in Spa. De meeste appartementen liggen aan de rand van het centrum.

Een goede keuze zijn de appartementen van Entre Deux Pays Apartments. Deze appartementen liggen vlakbij het centrum. Parkeren kan hier gewoon op straat.

In en vooral in de omgeving van Spa zijn ook vakantiehuizen die u voor een nacht of langer kunt huren.

De villa's en appartementen in Spa.

Kasteelhotel Manoir de Lébioles in Spa

Vijfsterrenhotel Manoir de Lébioles ligt ongeveer 3,5 km van het centrum van Spa in de bossen van de Ardennen. Het luxe hotel is gevestigd in een onlangs gerenoveerd romantisch kasteel.

Het is geen middeleeuws kasteel want het kasteel werd gebouwd tussen 1905 en 1910 maar het is daardoor wel zeer comfortabel. Het is een kasteelhotel met een sprookjesachtig kasteelpark en een ruim terras in de tuin.

In het hotel is het gastronomisch restaurant Manoir de Lébioles gevestigd. In het hotel kunt u zich ook laten verwennen op het gebied van wellness & beauty.

Tip. Ongeveer 300 meter van het hotel is een manege waar u een paard kunt huren.

Een paar dagen in de Ardennen.