Weekendplanner Kaartjes

Overnachten langs de Autobahn bij Berlijn, Duitsland.

Langs de Berliner Ring, de ringweg rond Berlijn vindt u een aantal uitstekende hotels en motels waar u gemakkelijk kunt parkeren.

U kunt er ook voor kiezen om iets voor Berlijn te overnachten. Hotels langs de Autobahn A10 / E30 bij Potsdam zijn dan een goede keuze.

De Autobahn bij Berlijn.

Potsdam A2 Autobahn

De hotels met parkeergelegenheid.

Overnachten bij de ringweg van Berlijn (A10).

Rondom Berlijn ligt Autobahn A10/E30 en E55, ook wel de Berliner Ring genoemd. De Berliner Ring is een belangrijke route voor verkeer richting Polen en er zijn bij de ringweg dan ook een aantal populaire motels en hotels te vinden.

Een populair hotel aan de Berliner Ring is het Van der Valk Hotel Berliner Ring. Dit hotel is vanaf de Autobahn gemakkelijk te bereiken. Parkeren is bij dit Van der Valk hotel gemakkelijk. Als u 's avonds nog naar het centrum van Berlijn wilt kunt u die vanuit dit hotel in ongeveer 25 minuten met de S-Bahn bereiken.

Bij de ringweg overnachten.

Overnachten

Landhotel Löwenbruch bij de Ringweg van Berlijn.

Een ander hotel aan de ringweg van Berlijn is Landhotel Löwenbruch. Dit hotel is landelijk gelegen bij het dorp Löwenbruch aan de Berliner Ringweg.

Het is een rustig hotel met een restaurant met regionale gerechten. Iedere kamer heeft een eigen balkon en u kunt bij het hotel gratis parkeren.

Leuke plaatsen bij de Ringweg van Berlijn.

Als u over de E31 of de E51 naar Berlijn rijdt passeert u vlak voor de Berliner Ringweg de fraaie stad Potsdam. Ook de hotels in de dorpen Lehnin en Gross Kreuz liggen aan de Autobahn voor Berlijn.

De Autobahndreieck Potsdam.
(vlakbij de E31 en de E51)

Hotel bij Helmstedt (A2).

kaartjes OV Londen

De hotels in de buurt van de autoweg bij Potsdam.

Potsdam is gemakkelijk met de auto te bereiken en er is genoeg parkeerruimte. De stad heeft een prachtig historisch centrum met heerlijke restaurants en cafés. Vandaar dat veel automobilisten op doorreis naar Polen in Potsdam overnachten.

Het Romantik Hotel Am Jägertor ligt bijvoorbeeld in het centrum van Potsdam maar is met de auto gemakkelijk te bereiken.

De hotels en appartementen in Potsdam.

De hotels en motels in de buurt van luchthaven Berlin Brandenburg.

Ook luchthaven Berlin Brandenburg ligt niet zo ver van de Berliner Ring (A10/E50) en Autobahn A113. Bij het vliegveld zijn een aantal met de auto gemakkelijk te bereiken hotels.

Een voorbeeld is het nieuwe hotel InterCityHotel Berlin Brandenburg Airport. Dit viersterrenhotel is goedkoop maar goed. Het hotel ligt bijna aan de A113.

De hotels bij luchthaven Berlin Brandenburg.

Duitsland

attracties

Hotel Novotel Berlin Am Tiergarten.

overnachten

Het hotel is met de auto gemakkelijk te bereiken en heeft een eigen parkeergarage..

De hotels en appartementen in Berlijn.

Berlijn is heel toegankelijk voor auto's en de meeste hotels in het centrum zijn geschikt voor een overnachting onderweg. U moet echter wel een Umwelt Vignet op uw voorruit hebben om het centrum van Berlijn in te mogen.

Als u in het centrum op straat parkeert kan dat door de parkeerwachter gecontroleerd worden.

Overnachten in Berlijn.

Overnachten bij de Kurfürstendamm.

In het centrum van Berlijn vindt u aan de beroemde winkelstraat Kurfürstendamm en haar zijstraten veel hotels. Aan de Kurfürstendamm kunt u in de zijstraten parkeren. In de zijstraten zijn ook parkeergarages.

Dit is verplicht in Duitsland in uw auto.