Weekendplanner Kaartjes

Overnachten in Metz, Frankrijk.

Metz is één van de eerste steden in Frankrijk die u passeert als u langs de Route du Soleil naar Zuid-Frankrijk rijdt. Het is een mooie stad met een lange geschiedenis.

Metz ligt ongeveer 440 km van Utrecht in het Franse Lotharingen en de stad is een ideale bestemming voor een weekend weg met de auto of de trein.

Een hotel in het centrum van Metz.

In het historische centrum van Metz ligt het driesterrenhotel Hôtel de la Cathédrale. Het hotel is gevestigd in een historisch pand en vanuit de kamers heeft u een prachtig uitzicht op het oude centrum. De kamers zijn schoon en eigentijds.

Cecil' Hotel is een goedkoop hotel in de buurt van het station. Het hotel is gemakkelijk met de auto te bereiken en u kunt er parkeren in de eigen parkeergarage. Er zijn ook familiekamers.

Overnachten

Het beste hotel van Metz.

Het beste hotel van Metz is zonder twijfel het viersterrenhotel La Citadelle. Het hotel staat in het centrum van Metz in een park. U kunt bij het hotel gratis parkeren.

In het hotel is het gastronomische restaurant La Magasin Aux Vivres gevestigd. Het restaurant is bekroond met een Michelin ster en de kok, Christophe Dufossé, tovert de heerlijkste gerechten op tafel. Hotel La Citadelle is dan ook een uitstekende bestemming voor een culinair weekend weg.

Het Cecil Hotel

Het Cecil Hotel heeft een eigen parkeergarage (de blauwe deur).

Het centrum van Metz

Het centrum van Metz.

Alerion Hotel

Het hotel Alérion ligt vlakbij het station.

De warme thermen van Amneville-les-Thermes

Het kuuroord en recreatiepark Amneville-les-Thermes ligt ongeveer 13 km van Metz op de grenzen met Frankrijk, Luxemburg en België. Als u voor een wellness weekend naar Metz gaat kunt u overnachten in Hotel Le Roi Soleil.

Het hotel is in dit amusementspark gevestigd, het ligt vlakbij het kuurcentrum Thermapolis en er zijn veel leuke attracties voor zowel kinderen en volwassenen.

Kuuroord en recreatiepark Amneville-les-Thermes.

station Metz

Het station van Metz is gemakkelijk met de auto te bereiken. Er is een ruime parkeergarage.

Een hotel bij de snelwegen rond Metz.

Een hotel met goede beoordelingen is het Best Western Plus Metz Technopole. Er zijn familiekamers. Dit luxueuze hotel ligt vlakbij een golfbaan.

Het hotel ligt dichtbij de snelweg en is met de auto gemakkelijk te bereiken.

Voor elektrische auto's zijn er bij het hotel twee gratis Tesla-laadstations en er is een universeel laadstation.

De hotels aan de Route du Soleil.