Weekendje weg
De site voor uw weekendje weg.
Overnachten in Metz
De hotels en pensions in Metz aan de Route du Soleil

Metz is één van de eerste steden in Frankrijk die u passeert als u langs de Route du Soleil naar Zuid-Frankrijk rijdt. Het is een mooie stad met een lange geschiedenis.

Metz ligt ongeveer 440 km van Utrecht in het Franse Lotharingen en de stad is een ideale bestemming voor een weekend weg met de auto of de trein.

     
Eropuit > Frankrijk > Metz
De attracties rond Metz De hotels aan de Route du Soleil De attracties in Metz
Overnachten in Metz, Frankrijk
 
 
kaart van Metz
 
 
koffers
 
 
Kaartjes voor attracties
 
zoeken
 
 
Reserveringen
 
 
kaart van Metz
 
 
kaart van Metz
 
 
Kaartjes voor attracties
 
zoeken
Overnachten onderweg in Metz

Metz ligt aan de A31 aan de Route du Soleil. Het is op vrijdag een populaire stad om onderweg naar het zuiden te overnachten. Langs de snelweg bij Metz vindt u goedkope hotels als Hotel Campanile Metz - Woippy en Campanile Metz Jouy-Aux-Arches.

Als u 's avonds nog uit eten wilt of misschien het centrum van Metz wilt bewonderen kunt u ook voor een hotel in het centrum kiezen. Het centrum van Metz is vanaf de snelweg met de auto gemakkelijk te bereiken en er zijn veel parkeergarages. Een groot aantal hotels in Metz hebben een eigen parkeergarage waar u gratis of tegen een redelijke vergoeding kunt parkeren.

Een aanrader voor een overnachting onderweg is de omgeving van het station van Metz. Voor het station is een ruime en vanaf de snelweg gemakkelijk te bereiken parkeergarage. In de buurt van het station van Metz zijn zowel goedkope als luxe hotels te vinden. Sommige hotels beschikken over eigen parkeerruimte. Het historische centrum van Metz ligt op loopafstand van het station.

Reserveer een hotel voor onderweg in Metz

Foto: Het station van Metz is gemakkelijk met de auto te bereiken. Hier is ook een ruime parkeergarage.

Een hotel in het centrum van Metz voor een weekend weg

De hotels met de beste beoordelingen in Metz

Het beste hotel van Metz is zonder twijfel het viersterrenhotel La Citadelle. Het hotel staat in het centrum van Metz in een park. Als u wilt uitgaan en het historische centrum van Metz wilt bezichtigen dan is dit hotel een aanrader. U kunt bij het hotel gratis parkeren.

In het hotel is het top restaurant La Magasin Aux Vivres gevestigd. Het restaurant is bekroond met een Michelin ster en de kok, Christof Dufosse, tovert de heerlijkste gerechten op tafel. Hotel La Citadelle is dan ook een uitstekende bestemming voor een culinair weekend weg.

Hotel in Metz
Foto: Het luxe Hotel La Citadelle

In het historische centrum van Metz ligt het driesterrenhotel Hôtel de la Cathédrale. Het hotel is gevestigd in een historisch pand en vanuit de kamers heeft u een prachtig uitzicht op het oude centrum. De kamers zijn schoon en eigentijds.

Cecil' Hotel is een goedkoop tweesterrenhotel in de buurt van het station en op loopafstand van het historische centrum. Het hotel is gemakkelijk met de auto te bereiken. Het hotel beschikt behalve over tweepersoonskamers ook over familiekamers. Huisdieren zien in dit hotel niet toegestaan, wat handig is als u allergisch voor honden bent.

hotel in Metz
Foto: Het Cecil' Hotel is gemakkelijk met de auto te bereiken en heeft een eigen parkeergarage (de blauwe deur).

Een wellness weekend of een weekend met kinderen in de buurt van Metz

Het kuuroord en amusementspark Amneville-les-Thermes ligt ongeveer 13 km van Metz op de grens van Frankrijk, Luxemburg en België. Als u voor een wellness weekend naar Metz gaat kunt u overnachten in het vrij nieuwe tweesterrenhotel Hotel Le Roi Soleil.

Het hotel is in dit amusementspark gevestigd, het ligt vlakbij het kuurcentrum Thermapolis en er zijn veel leuke attracties voor zowel kinderen en volwassenen.

De hotels in en rond Metz

Informatie voor uw weekend in Noord-Frankrijk
De attracties in Metz Leuke dingen doen in de buurt van Metz
De hotels aan de Route du Soleil Vakantiehuizen in Lotharingen
Beaune aan de Route du Soleil Overnachten in Frankrijk
© Weekendplanner V.O.F. All rights reserved. Contact en privacybeleid
media