Weekendplanner Kaartjes

Naar Düsseldorf, reist u met de auto, trein, bus of het vliegtuig?.

  • Met de auto is Düsseldorf in iets meer dan twee uur te bereiken.
  • Met de ICE-trein reist u vanuit Utrecht in twee uur naar de binnenstad van Düsseldorf. Als u moet overstappen reist u in drie uur naar Düsseldorf.
  • Met de bus reist u vanuit Amsterdam in bijna drie uur naar Düsseldorf.
  • Met het vliegtuig bent u vanaf Schiphol ongeveer 50 minuten onderweg. Uiteraard moet u wel tijd rekenen om in te checken.

Düsseldorf, net over de grens.

Düsseldorf Düsseldorf

Met de auto naar Düsseldorf.

Als u vanuit Amsterdam of Utrecht naar Düsseldorf rijdt neemt u de Autobahn A3 en rijdt u rechtstreeks naar de stad. Düsseldorf is met de auto in iets meer dan twee uur te bereiken. In de binnenstad kunt u het beste parkeren in de buurt van de Rheinuferpromenade. Er is een grote parkeergarage die gemakkelijk te bereiken is.

Om in de binnenstad van Düsseldorf te mogen rijden heeft u een groene milieusticker nodig. Als u alleen naar het vliegveld of de beurs wilt rijden komt u niet in de binnenstad en is de milieusticker niet nodig.

Met de trein naar Düsseldorf.

Als u met de ICE naar Düsseldorf Hbf wilt reizen reist u over Utrecht, Arnhem of Venlo. Op deze stations vertrekken er treinen naar Düsseldorf.

Vanuit Utrecht en Arnhem rijden er meerdere directe treinen per dag naar Düsseldorf. Als u vanuit andere steden naar Düsseldorf reist moet u overstappen.

Er rijden ook directe treinen vanuit Venlo naar Düsseldorf. De reis duurt dan maar een uur.

Een treinkaartje naar Düsseldorf kan erg goedkoop zijn als u op tijd boekt en geen flexibel ticket neemt. Er zijn al treinkaartjes vanuit Utrecht voor rond de € 20,-.

Met de trein naar Düsseldorf.

Vind een accommodatie in Düsseldorf.

Overnachten

Met de bus naar Düsseldorf.

Vanuit Amsterdam Sloterdijk rijden er ongeveer zes bussen van Flixbus direct naar Düsseldorf. Met deze bussen bent u iets minder dan drie uur onderweg. De prijs van een buskaartje varieert meestal tussen de 10 en 25 euro.

Ook vanuit Eindhoven, Maastricht, Roermond en Venlo rijden er iedere dag directe bussen naar Düsseldorf. U bent dan ongeveer tussen de anderhalf en de twee uur onderweg en kaartjes kosten soms minder dan 10 euro.

Met de bus naar Düsseldorf.

Station Düsseldorf Hbf.

station Düsseldorf

Tip: Neem de S-Bahn voor het vliegveld.

Met het vliegtuig naar Düsseldorf.

Vanaf luchthaven Schiphol vliegt KLM Cityhopper iedere dag rechtstreeks naar Düsseldorf Airport. Een directe vlucht kost meestal rond de 200 euro retour excl. bagage.

De vlucht van Amsterdam naar Düsseldorf Airport duurt maar 50 minuten maar u moet natuurlijk wel op Schiphol inchecken en van het vliegveld bij Dusseldorf naar de binnenstad reizen.

Met het vliegtuig naar Düsseldorf.

Aan boord van een ICE.

ICE

Vervoer vanaf het vliegveld naar Düsseldorf.

Het vliegveld, Düsseldorf International Airport (DUS), ligt maar 8 km van de binnenstad van Düsseldorf. Er vertrekken vanaf dit vliegveld veel vluchten naar populaire vakantiebestemmingen dus veel Nederlandse vakantiegangers vliegen vanaf Düsseldorf International Airport (DUS).

De luchthaven ligt aan de A44 en is dus met de auto gemakkelijk te bereiken. Ook met de trein is het vliegveld gemakkelijk te bereiken. Als u met de trein naar Düsseldorf reist kunt u op het centraal station de S-Bahn naar het vliegveld nemen. De rit van het station naar het vliegveld duurt maar 12 minuten.

Vanaf het vliegveld kunt u met de bus of de S-Bahn naar station Düsseldorf Hbf reizen.

Düsseldorf International Airport (DUDS).