Weekendplanner Kaartjes

Overnachten in Cambridge.

In Cambridge vindt u een breed aanbod van hotels, B&B's, guesthouses en appartementen.

Hotel Doubletree By Hilton ligt bijvoorbeeld aan de rivier de Cam in het centrum van Cambridge. Het hotel is een goede keuze voor een lang weekend weg.

De hotels en appartementen in Cambridge.

Overnachten in Cambridge.

Engeland.

Hotel Doubletree By Hilton Cambridge aan de rivier de Cam.

Overnachten in Cambridge.

Cambridge is een stad met een historisch en levendig centrum. In Cambridge vindt u veel pubs, restaurants en winkels. Als u een hotel midden in het centrum van Cambridge neemt kan er in kamers aan de straatkant in de nacht geluid van buiten te horen zijn.

U kunt een hotel nemen als Hotel Doubletree By Hilton Cambridge nemen. Dit hotel ligt wel in de rand van het centrum maar aan de rivier de Cam. Dit hotel heeft de voordelen van een hotel in het centrum maar ook de rust van een hotel buiten het centrum.

Tip: U kunt ook in Christ College overnachten.

Overnachten in Cambridge.

Overnachten

De hotels aan de rivier Cam.

De rivier Cam stroomt door het centrum van Cambridge. Langs de rivier ziet u de eeuwenoude colleges en hun tuinen. Op de rivier varen punters. Hotel Doubletree By Hilton Cambridge is romantisch gelegen aan de rivier Cam.

Aan de voorzijde kunt u een boot huren om daarmee zelf op de Cam te varen. Het hotel heeft een groot terras aan het water. Het hotel ligt op een paar minuten lopen van Kings College en het winkelgebied van Cambridge.

Ook de hotels The Varsity Hotel & Spa en Arundel House Hotel liggen aan de rivier. Het Varsity Hotel & Spa ligt bij Quaside. Dit is een pleintje met een opstapplaats voor punters op de Cam en met leuke terrasjes.

Het Crowne Plaza Hotel Cambridge.

kaartjes OV Londen
attracties Cambridge

King's College in Cambridge.

vliegvelden Cambridge

Overnachten in het centrum van Cambridge.

Het populaire hotel viersterrenhotel Crowne Plaza Hotel Cambridge is gunstig gelegen in het centrum. Het hotel beschikt over een goed restaurant, een fitnessruimte en een sauna. Het hotel is met de auto gemakkelijk te bereiken en beschikt over een eigen parkeergarage.

U kunt in de binnenstad van Cambridge ook overnachten in een studentenkamer in een eeuwenoude college. In Christ College, waar o.a. Darwin studeerde, kunt u bijvoorbeeld goedkoop overnachten.

De hotels en appartementen in het centrum.

Een goed hotel in Cambridge.

Hotel Cambridge

Het Gonville Hotel ligt in het centrum .

De hotels langs de snelweg bij Cambridge.

Het Premier Inn Cambridge A14 J32 ligt bij de A14 en is dus met de auto gemakkelijk te bereiken. Parkeren is in dit hotel gratis.

Het hotel Holiday Inn Cambridge ligt ook aan de A14. Het hotel beschikt over een uitgebreid wellness centrum met zwembad, sauna en jacuzzi.

reisartikelen Uw bagage en handbagage.

B&B The Castle

brasserie

The Castle is een goedkoop B&B in het centrum van Cambridge.

De appartementen, guesthouses en B&B's in Cambridge.

In Cambridge vindt u veel appartementen. Nobleo Apartments en The Meadows wordt als uitstekend beoordeeld door hun gasten. Nobleo Apartments biedt ook meerpersoonskamers en familiekamers aan.

Als u wilt overnachten in een B&B of guesthouse dan kunt u voor het Iceni House Bed & Breakfast, Alington House of het Dorset House kiezen.

De B&B's liggen vaak wat buiten het centrum van Cambridge maar bieden een huiselijke sfeer, persoonlijke aandacht en veel ruimte. Guesthouses zijn iets goedkoper dan een hotel.

Het hotel Home From Home is vrij goedkoop voor de service die het hotel biedt. Het hotel heeft naast tweepersoonskamers ook familiekamers.

Leuke plaatsen in de omgeving