Weekendplanner Kaartjes

De hotels en appartementen in Hull, Engeland.

Veel toeristen komen naar Hull voor de veerboot van Rotterdam naar Hull. U kunt op de veerboot overnachten. Als u een extra nacht in Engeland wilt blijven is Hull een goede keuze voor een hotel.

Hull heeft een mooi centrum met veel winkels, een theater, bioscopen en pubs. De hotels en appartementen in Hull zijn verrassend goedkoop als je ze vergelijkt met andere plaatsen in Engeland.

De hotels en appartementen van Hull.

Een hotel in het centrum van Hull.

Holiday Inn Hull Marina

Hotel Holiday Inn Hull Marina ligt in het centrum van Hull bij de jachthaven.

Overnachten in de buurt van de haven.

Het centrum van Hull ligt ongeveer 3 km van de haven. De veerboten van Hull naar Rotterdam zijn vanuit het centrum van Hull gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met uw eigen auto.

Als u echt vlakbij de P&O Terminal van Hull wilt overnachten moet u een kamer boeken in het Embassy Hotel op Hedon Road. Het is het enige hotel bij de ingang van de terminal.

De hotels en B&B's bij de P&O terminal in Hull.

De veerboot van Rotterdam naar Hull (P&O).

Overnachten in Hull.

Overnachten

Overnachten in de buurt van het treinstation.

Het treinstation van Hull ligt aan de rand van het centrum. Als u in de buurt van het station een hotel neemt kun u lopend het centrum ingaan. Het centrum is grotendeels voetgangerszone dus uw auto kan bij het hotel blijven.

Met de trein kunt u voor dagtrips naar leuke steden in de buurt gaan. Zo zijn er treinen naar o.a. York, Leeds, Manchester en de badplaats Whitby.

Als u voor de veerboot naar Hull komt kunt u met de auto of de bus vanuit uw hotel in een half uur naar de P&O terminal bij de veerboot reizen.

The Royal Hotel Hull heeft een rechtstreekse toegang tot het treinstation. Andere populaire hotels bij het station zijn het Doubletree by Hilton en het Ibis Hotel.

Overnachten bij Victoria Square.

Het hart van de stad is het plein Queen Victoria Square. Hier ligt een modern winkelcentrum met bioscoop, er zijn winkelstraten en er zijn pubs en restaurants. Voor goede pub food kunt u hier naar de pub The Punch Hotel.

Het Gilson Hotel en het Kingston Theatre Hotel zijn goede hotels die vlakbij Victoria Square liggen. Ook de appartementen en suites in Dock Street liggen vlakbij.

Victoria Square

Het plein Victoria Square is het hart van de stad.

De hotels bij de Hull Arena.

Het stadion Hull Arena ligt vlakbij Albert Dock en de jachthaven. Ook de grote bioscoop Odeon en het winkelcentrum Princess Quay liggen vlakbij.

Als je vlakbij de Hull Arena wilt overnachten kun je kiezen voor het Holiday Inn Hotel Marina. Als u in een echte inn wilt overnachten kunt u naar de pub The Whittington & Cat. Hier zijn enkele stijlvolle kamers. Het is trouwens ook een goede pub met lekker eten.

Premier Inn Hull City Centre hotel

Het Premier Inn Hull City Centre Hotel ligt aan de rand van Old Town

De hotels in Old Town.

De Old Town van de havenstad Hull ligt bij de rivier de Hull. Het centrum van Hull is niet groot en Victoria Square ligt maar een paar minuten lopen van Old Town. In de smalle straatjes van Old Town zijn veel pubs, gratis musea en kleine winkels. Je kunt er overnachten in een hotel of appartement in de buurt van de kathedraal, de Hull Munster.

Bij de Hull Minster zijn veel appartementen. Een goed appartementenhotel in Old Town is Hotel Hideout. Alle kamers hebben een eigen keuken. Het hotel ligt tegenover de kathedraal.

Het grote Premier Inn Hull City Centre Hotel ligt aan de overzijde van de rivier. Vanuit dit hotel ben je in een paar minuten in Old Town.

De hotels, inn's en appartementen in de Old Town.

Goedkoop overnachten in Hull.

Voor een goedkope overnachting kunt u naar het hostel Hull Trinity Backpackers aan het plein Market Place in Old Town. Het is een goed en schoon hostel. U kunt er gebruik maken van de keuken. De Hull Arena is maar 15 minuten lopen van het hostel.

Hull is echter geen dure stad om te overnachten of te verblijven. Een driesterrenhotel is er verassend goedkoop. U kunt ook kiezen voor een traditionele inn als The Whittington & Cat of de Old Grey Mare Inn.

Hull Old Town

Uitzicht op Old Town vanuit winkelcentrum Princess Quay

Engeland kaart

Enkele tips voor uw reis naar Engeland.