Weekendplanner Kaartjes

De veerboot van Rotterdam naar Hull.

Met de veerboot van Rotterdam naar Hull vaart u in de nacht naar Engeland. De boot vertrekt rond 21:00 uur en de overtocht duurt ongeveer 12 uur .

U komt in de ochtend in Hull aan en kunt dan uitgerust verder reizen naar bijvoorbeeld York, Leeds, Manchester of Liverpool.

tickets voor een overtocht tussen Rotterdam en Hull.

Aan boord van de Pride of Hull.

Hoek van Holland

De veerboot vaart bij Hoek van Holland de Noordzee op.

De overtocht van Rotterdam naar Hull.

U gaat aan het eind van de middag voor 19.30 uur aan boord. In het weekend is de laatste check-in rond 19:00 uur.

Aan boord parkeert u de auto en gaat het schip verkennen. Er zijn aan boord restaurants en een brasserie waar u kunt eten en er is entertainment zoals optredens van artiesten, een film, bars en er is een casino.

U kunt natuurlijk de hele nacht gebruik maken van de vele faciliteiten aan boord maar u kunt ook gewoon gaan slapen in een comfortabele en schone hut. In de ochtend vaart de veerboot rond 8.00 uur, dus vlak na het ontbijt, de haven van Hull binnen.

veerboten Engeland
Pride of Hull

Aan boord van de Pride of Hull

Rotterdam

De veerboot in de haven van Europoort-Rotterdam.

Overnachten in Hull.

Overnachten

De haven van Rotterdam-Eurpoort.

U vertrekt vanaf de terminal in Europoort, ongeveer 35 km van het centrum van Rotterdam. Met de auto is de terminal gemakkelijk te vinden. Volg op de ringweg bij Rotterdam de borden Europoort en volg op de N15 de borden Engeland. Parkeren is bij de terminal gratis.

Adres: Terminal Europoort, Luxemburgweg 2, 3198 LG Europoort. Havennummer: P&O Ferries is 5805.

Als u met het openbaar vervoer reist kunt u op het centraal station een bus nemen naar de haven. De bus vertrekt op het busstation vanaf de bushalte Bushalte Internationaal. Reserveren: 010-7145464.

De haven van Hull

U kunt vanaf de terminal in Hull met de bus of met de auto naar Hull reizen. De bus rijdt naar het station van Hull dus u kunt met de trein naar York, Leeds of Londen reizen.

Adres van de haven in Hull:
Hull Ferry Terminal (P&O): King George Dock, Hedon Road, Hull.

Handig uw bagage meenemen aan boord.

Veerboot in Hull

Waarom reist u via Hull?.

Hull ligt centraal in Engeland. Vanuit Hull zijn populaire bestemmingen in Engeland, Schotland en Wales gemakkelijk met de auto te bereiken.

Populaire bestemmingen die vanuit de haven van Hull met de auto of de trein te bereiken zijn: York, Het Nationaal Park North York Moors, Leeds, Manchester en Liverpool.

Hull is overigens ook een leuke stad voor een minicruise.

Pride of Hull

Aan dek van de Pride of Hull.

Pride of Hull

Een restaurant aan boord van de veerboot.

Een hut op de Pride of Hull.

Club Hut hull

Overnachten aan boord.

Als u uitgerust aan uw vakantie of minicuruise wilt beginnen kunt u het beste overnachten in één van de hutten aan boord. De veerboten tussen Rotterdam en Hull hebben comfortabele hutten voor twee tot vijf personen.

Er zijn standaard hutten, Premier Hutten en Club Hutten. Alle hutten hebben een douche met toilet, en er zijn schone handdoeken en beddengoed.

De premiumhutten en de standaardhutten zijn hetzelfde alleen de locatie op het schip verschilt. U kunt kiezen voor een hut aan de binnenzijde of een hut met uitzicht op zee.

Reserveer een overtocht van Rotterdam en Hull.

Een Club-Hut.

Wij kozen zelf voor een ruime Club Hut omdat die iets ruimer zijn dan een standaard of premierhut, er een tv is en vooral omdat er een koffie apparaat staat.

Bij een Club Hut heeft u gegarandeerd zeezicht.

Een minicruise naar Hull.

Bij een minicruise overnacht u op de heen en terugreis op de veerboot en bent u één dag in Hull.
Tip: Blijf in ieder geval één nacht in Hull. Het is echt een leuke stad.
De hotels en appartementen van Hull.

veerboot

Een optreden in het theater aan boord

Zo ziet een minicruise eruit

U gaat rond 17.00 uur aan boord. Tijdens de overtocht kunt u aan boord uitgaan en winkelen. U slaapt in een hut en kunt in de ochtend aan boord in het restaurant ontbijten. Rond 8:00 uur legt de veerboot aan in de haven van Hull. U kunt vanuit de veerbootterminal met de bus naar het centrum van Hull reizen. Uw bagage kan gewoon aan boord in uw hut blijven. U heeft de hele dag om vele attracties van Hull te bekijken.

Aan het eind van de middag neemt u de bus terug naar de haven en vaart u in de nacht terug naar Rotterdam.