Weekendplanner Kaartjes

Gunstig gelegen hotels en appartementen in Leeds.

Leeds staat vooral bekend om zijn winkelstraten, winkelcentra en de mogelijkheden om uit te gaan.

U kunt het beste een hotel zoeken in of rond het winkelgebied tussen The Headrow en Briggate en de rivier de Aire. Hier bent u in het centrum van Leeds, alle attracties liggen op loopafstand.

De hotels en appartementen van Leeds.

Het Radisson Blu Hotel en het Ibis Styles Hotel.

>Het Radisson Blu Hotel ligt bij de winkelstraat The Headrow. De achterzijde van het hotel grenst aan het winkelcentrum The Light. Onder dit winkelcentrum is een grote parkeergarage. Parkeren is in dit hotel dus geen probleem.

Als u voor een concert in de First Direct Arena naar Leeds gekomen bent kunt u ook overnachten in dit hotel. Het Ibis Styles Hotel ligt echter dichterbij de Arena en is ook goed en voordelig.

Overnachten in Leeds.

Overnachten

De appartementen en appartementen hotels.

In het centrum van Leeds zijn veel appartementen en appartementenhotel waar u een nacht of langer kunt verblijven.

Voor een luxe appartement in het centrum gaat u naar Quebecs Luxury Apartments. Alle appartementen zijn groot en hebben airconditioning. De appartementen liggen in het vroegere postkantoor aan het plein City Square. Meer centraal in de binnenstad kunt u niet overnachten.

Bij winkelstraat The Headrow zijn ter hoogte van het stadhuis veel appartementen en suites. U kunt er o.a. parkeren in de parkeergarage van winkelcentrum The Light.

De appartementen en suites in de binnenstad.

Overnachten bij het treinstation.

Als je vanuit Leeds veel mooie steden in de omgeving als dagtrip wilt bezoeken dan kun je een hotel of appartementen bij het treinstation boeken. Mooie steden als York, Manchester en Liverpool zijn immers vanuit Leeds met de trein snel en gemakkelijk te bereiken.

Tussen het station en de rivier liggen het Hilton Leeds Hotel en het DoubleTree by Hilton Hotel. Beide hotels zijn aanraders. Beide hotels hebben eigen parkeerplaatsen. Er zijn in deze buurt ook enkele appartementen.

De hotels bij het station.

Radisson Blu

Het Radisson Blu Hotel ligt aan de achterzijde in een winkelcentrum.

Enkele goede hotels bij de randweg van Leeds.

Het luxueuze maar toch heel betaalbare Clayton Hotel ligt aan de rand van het centrum maar vlakbij de M1 en de M621. Het hotel is loopafstand van Leeds United stadion en de binnenstad. Het hotel heeft een parkeergarage.

Het driesterrenhotel Hampton By Hilton is een goed hotel in de buurt van de snelweg A61. U kunt bij het hotel parkeren. Vanuit het hotel kunt u naar het centrum van Leeds lopen. Ook de First Direct Arena ligt vlakbij.

De hotels bij het station.

Autorijden in Engeland.

De omgeving van Leeds.

omgeving Leeds
attracties

Het Mariott Hotel in Leeds ligt gunstig in de binnenstad.

Hotel Queens Leeds

Viersterrenhotel The Queens ligt in het centrum.

De hotels en inn's in de buurt van het vliegveld.

Het vliegveld Leeds Bradford International Airport ligt dichterbij de stad Bradford dan bij Leeds. Vanuit Amsterdam-Schiphol zijn er rechtstreekse vluchten van o.a. EasyJet, KLM en Jet2 naar dit vliegveld.

Vanaf het vliegveld rijden er bussen naar de treinstations van de steden Leeds, Bradford en Harrogate.

Het Leeds Bradford Airport ligt bij het dorp Yeadon. Hier kun je overnachten in een inn, The white Swan Hotel. Er zijn maar 5 kamers maar de service is goed. The white Swan Hotel ligt maar 1 km van het vliegveld.

Ook het Britannia Leeds Bradford Airport Hotel ligt niet zo ver van het vliegveld. Met een taxi bent u in ongeveer 5 minuten bij de terminal.

Leuke plaatsen in de buurt