Weekendplanner Kaartjes

Golfbanen en golfhotels in Limburg.

In Zuid-Limburg biedt het glooiende landschap een mooie achtergrond voor een dagje golfen. De golfbaan Het Rijk van Margraten is bijvoorbeeld mooi gelegen vlakbij Maastricht en Valkenburg. Bij alle onderstaande golfbanen zijn gastspelers (greenfee) welkom.

Bij de golfbaan van Weert ligt een golfhotel, het Crossmoor Hotel.

Golfbanen bij de Peel.

Overnachten bij de golfbanen.

Overnachten

Maastricht: Golfbaan Het Rijk van Margraten..

Vlakbij Maastricht, in het dorp Cadier en Keer, ligt de fraaie 18 holes golfbaan Rijk van Margraten in de heuvels van Zuid-Limburg. Er is ook een 9-holes Short Golfbaan. Vanaf de golfbaan heeft u uitzicht op Maastricht.
Adres: Bemelerweg 99, Cadier en Keer
Website van het Rijk van Margraten.

Vanuit de hotels in en om Valkenburg kunt u de golfbaan gemakkelijk bereiken. Een populair luxe hotel in de buurt is kasteelhotel Château St. Gerlach. Als u een dag golfen wilt combineren met een bezoek aan de thermen dan kunt u het beste naar het hotel van Thermae 2000 gaan. U kunt ook in Maastricht overnachten.

Roermond: Golfbaan De Herkenbosche.

Vlakbij Roermond, in het dorp Herkenbosch, ligt de 18 holes golfbaan de Herkenbosche. Deze golfbaan ligt aan het mooie natuurgebied Nationaal Park De Meinweg.
Adres: Stationsweg 100, Herkenbosch
Website van De Herkenbosche.

Overnachten: Vanuit de hotels in Roermond kunt u de golfbaan gemakkelijk bereiken. Vlakbij de golfbaan ligt luxe hotel Landgoed Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch.

Golftasssen, golfclubs en ballen.

golftassen

De golfartikelen voor uw golfweekend.

De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem.

In de buurt van Valkenburg, bij het dorp Gulpen-Wittem, ligt de golfbaan van de Zuid Limburgse Golf & Country Club. Het is een 18 holes Par 71 baan met 6 holes in een bosrijke omgeving en 6 holes in het glooiende heuvellandschap van Zuid Limburg.
Adres: Aubelsweg 1, Gulpen-Wittem
Website van De Zuid Limburgse Golf & Country Club.

Overnachten: U kunt overnachten in een hotel of vakantiehuis in het Limburgse Heuvelland, bijvoorbeeld in Heijenrath, Slenaken of Valkenburg aan de Geul.

Weert: Crossmoor Golfclub.

Bij de Crossmoor Golfclub kunt u als greenfee speler golfen op een 9 of 18 holes Champion Course en een holes Par 3 baan. Het is een gevarieerde golfbaan met park-, bos-, weiland- en waterholes.
Adres: Laurabosweg 8, Weert
Website van Crossmoor Golfclub.

U kunt naast de golfbaan overnachten in golfhotel Hotel Crossmoor. Naast golfen zijn er in het hotel ook faciliteiten als een brasserie-restaurant, een tennisbaan en een jeu-de-boulesveld.

Golfhotel Crossmoor in Weert.

Voerendaal: Golf & Country Club Hoenshuis.

Tussen Heerlen en Valkenburg ligt de 18 holes golfbaan van Golf & Country Club Hoenshuis. Het is een parkbaan met bomen, grote waterpartijen en bunkers. Tip: In het restaurant Clubhouse kunt u lekker eten in een eeuwenoude hoeve.
Adres: Hoensweg 17, Voerendaal
Golf & Country Club Hoenshuis.

Arcen: Golf Maasduinen.

Bij het plaatsje Arcen ligt golfbaan Golf Maasduinen. De golfbaan heeft negen par 3 en par 4 holes met bunkers en waterpartijen. Greenfeespelers met minimaal handicap 54 zijn welkom.
Adres: Verlengde Roobeekweg 4A, Arcen.
Website van Golf Maasduinen.

Arcen is een leuke bestemming voor een weekend weg. De plaats ligt aan de Maas bij het natuurgebied Maasduinen.
Er is een wellness centrum met eigen warm bronwater.