Weekendplanner Kaartjes

De golfbanen en golfhotels bij Parijs.

Vlakbij Parijs liggen een aantal prachtige golfbanen. De meest bijzondere baan is Le Golf National Paris waar ieder jaar de Frans Open gespeeld wordt.

Bij de onderstaande golfbanen in de buurt van Parijs vindt u een golfhotel op de golfbaan. Ideaal voor een golfweekend in Parijs.

Het golfhotel Renaissance Paris Hippodrome de Saint-Cloud.

Aan de rand van Parijs ligt het viersterrenhotel Renaissance Paris Hippodrome de Saint-Cloud. Dit hotel ligt heeft uitzicht op een renbaan en een golfbaan. Het hotel is wat betreft uitstraling en faciliteiten een echt golfhotel. Bij de receptie kunt u de golfbaan reserveren.

Behalve de golfbaan van de Paris Country Club Golf is er in de buurt nog een golfbaan, de golfbaan van Saint-Cloud. Vlakbij het hotel ligt het romantische park Bois de Boulogne met nog twee golfbanen.

Het Hotel Renaissance Paris Hippodrome.

Zoek een overnachting in Parijs.

Overnachten

Golfbaan Le Golf National Paris. 45 holes.

Le Golf National Paris is de golfbaan waar ieder jaar de "Open de Frans" gespeeld wordt. Deze bijzondere golfbaan beschikt over enorme waterpartijen en ligt ten zuidwesten van Parijs. Als het Franse Open niet gespeeld wordt is de golfbaan vrij toegankelijk. De Greenfees zijn voor een golfbaan als deze schappelijk.

Naast de wedstrijdbaan L' Albatros is er ook de iets gemakkelijker 18 Holes Course l'Aigle en een 9 holes beginnersbaan. De golfbaan is behalve tussen kerst en nieuwjaar het hele jaar geopend. De Ryder Cup in 2018 zal hier gehouden worden.
Adres: Golf National, Avenue du Golf, 78280 Guyancourt, tel : +33130433600.

Golfhotel bij golfbaan Le Golf National Paris.

Hotel Novotel Saint Quentin Golf National ligt aan de golfbaan Le Golf National Paris. Vanuit het hotel geeft u een mooi uitzicht over de Greens.
Locatie: bij Parijs, vlakbij Château de Versailles.

De golfbaan Golf de Bussy Saint-Georges.

Er is een golfhotel vlakbij de golfbaan Golf de Bussy Saint-Georges. De ligging van dit eenvoudige hotel is ideaal als u een weekend wilt golfen.
Het is vlakbij Disneyland Parijs.

Le Golf National Paris

Le Golf National Paris.

Disneyland Golf Course, 27 holes.

Deze golfbaan bij Disneyland Paris is het gehele jaar iedere dag geopend. De golfbaan is geschikt voor spelers van ieder niveau en iedereen is welkom. Er zijn drie 9 Holes Courses en drie 18 Holes Courses. Er zijn clubs en golfschoenen te huur.

Adres: Golf Disneyland, Allée de la Mare Houleuse, 77700 Magny le Hongre, tel. + 33 (0)160456890.

Overnachten in Magny le Hongre.

De omgeving van Disneyland Parijs.

Disneyland Parijs

Een golfhotel bij de golfbaan van Disneyland.

Het Radisson Blu Hotel at Disneyland Paris ligt op de golfbaan van Disneyland. Het hotel biedt gemakkelijk toegang tot de baan en tot Disneyland Paris. In het hotel vindt u een uitgebreid wellness centrum.

Een ander goed adres bij de golfbaan van Disneyland is het resort Marriott's Village d'Ile-de-France. Vanuit de villa's van dit resort heeft u een prachtig uitzicht over de 27-holes golfbaan.

De hotels en vakantiehuizen in het Disneyland Resort.