Weekendplanner Kaartjes

De hotels in Rueil-Malmaison.

Aan de rand van Parijs ligt het viersterrenhotel Renaissance Paris Hippodrome. Het is een mooi hotel bij de golfbanen en de renbaan van Rueil-Malmaison.

Als u met de auto naar Parijs komt ligt dit hotel ideaal. Het hotel is vanaf de Periferique, de ringweg, gemakkelijk te bereiken en u kunt er gratis parkeren.

De hotels in Rueil-Malmaison, Parijs.

Hotel Renaissance Paris Hippodrome de Saint-Cloud.

metro

Op de eerste verdieping hebben sommige kamers een balkon.

Het hotel Renaissance Paris Hippodrome de Saint-Cloud.

Het viersterrenhotel Renaissance Paris Hippodrome de Saint-Cloud ligt aan de rand van Parijs bij het 16de arrondissement.

Het is een luxueus hotel maar absoluut niet duur. Voor de prijs van een vergelijkbare hotelkamer moet u in het centrum van Parijs waarschijnlijk het dubbele betalen en parkeren is in het centrum heel duur.

Het hotel beschikt over een prachtig buiten zwembad met zonneweide. Tegenover het hotel ligt de countryclub met een binnenzwembad, een renbaan en een golfbaan.

Het Renaissance Hotel in Parijs.

De hotels in Parijs met parkeerplaats.

Overnachten

De ligging van het hotel.

Het hotel Renaissance Paris Hippodrome de Saint-Cloud ligt in de wijk Rueil-Malmaison, vlakbij het beroemde park Bois de Boulogne. In dit park zijn nog twee golfbanen namelijk Golf Du Polo du Paris en Golf Du Bois de Boulogne. De tennisbanen van Roland Garros hier zijn ook wereldberoemd.

Vanuit het hotel zijn de bezienswaardigheden van La Défense in ongeveer 20 minuten met de auto te bereiken. Hier kunt u parkeren en de metro nemen naar het centrum van Parijs.

Ongeveer vijf minuten lopen van het hotel ligt een groot winkelcentrum en er zijn enkele restaurants in Rueil-Malmaison.

Hotel Renaissance Paris.

Hotel
Parijs

Parijs, 16de arrondissement

Hotel bar

De hotelbar.

Parijs

Ontbijt in hotel Renaissance Paris.

De kamers van het hotel.

De kamers van het Renaissance hotel zijn ruim. Vanuit veel kamers heeft u uitzicht op de renbaan. Op de eerste verdieping heeft u een eigen balkon.

Op alle kamers heeft u snel WIFI. Er is een waterkoker dus u kunt op de kamer thee en koffie maken.

Het interieur thema in het hotel is de renbaan en de paarden. Dat ziet u ook terug in de kamers en op de gangen.

Parkeren bij het hotel.

Er is een gratis parkeergarage onder het hotel maar u kunt ook naast het hotel parkeren.

Hotel ontbijt

Hier kunt u ontbijten. In de zomer staan de deuren open zodat u ook op het grote terras kunt eten.

Het ontbijt in dit hotel.

Ontbijt stelt in andere hotels in Frankrijk vaak niet veel voor maar in dit hotel wordt er veel werk van gemaakt. Het Engelse ontbijtbuffet is heel uitgebreid met veel extra's. Alleen al voor het ontbijt nemen wij het liefste dit hotel als we in Parijs moeten zijn.

Met de auto naar het centrum van Parijs.

Uiteraard kunt u ook met de auto naar het centrum van Parijs rijden. Wij parkeren zelf in het centrum het liefst in de parkeergarage onder Place Saint-Michel bij de Seine in het 6de arrondissement. Hier bent u op loopafstand van het Louvre en Notre Dame.