Weekendplanner Kaartjes

De hotels en het bungalowpark bij Disneyland Parijs.

De hotels van Disneyland Parijs liggen vlakbij het Disneyland Park. U kunt vanuit uw hotel lopend of met de gratis shuttlebussen naar het pretpark.

Veel hotels bij Disneyland geven een VIP Fastpass als u in een suite overnacht. Met deze VIP pasjes hoeft u niet zo lang in de rij te staan bij populaire attracties. Zo haalt u dus meer uit uw dagje Disneyland.

De hotels bij Disneyland: de aanraders.

Het sprookjesachtige Disneyland Hotel.

Disneyland Hotel

Het Disneyland Hotel ligt bij de ingang van het park.

Het luxueuze Disneyland Hotel.

Het mooiste hotel van Disneyland is ongetwijfeld het vijfsterrenhotel Disneyland Hotel. Dit sprookjesachtige hotel ligt bij de ingang van Disneyland. Vanuit dit hotel heeft u uitzicht op Disneyland Park en u loopt in een paar minuten naar Disneyland Studios en Disneyland Village.

Het hotel beschikt over grote familiekamers zodat u met de kinderen op één kamer kunt slapen. Het hotel beschikt over een zwembad binnen en een spa.

Als u in dit hotel in een suite overnacht krijgt u een VIP Pass waardoor u bij de meest populaire attracties altijd voorrang heeft.

Overnachten bij Disneyland.

Overnachten

Het viersterrenhotel Disney's Hotel New York.

Het Disney's Hotel New York ligt tegenover de luchtballon bij de ingang van Disney Village. Vanuit dit hotel loopt u in ongeveer tien minuten langs de restaurants en winkels van Disney Village naar de ingang van Disneyland Park.

Het luxueuze viersterrenhotel heeft als thema New York City in de jaren dertig. Er is een zwembad buiten en binnen en in de winter ligt er tegenover het hotel een ijsbaan op het plein voor het hotel.

In het hotel is o.a. een sauna, een fitnesszaal en natuurlijk een speelhoek voor kinderen met videogames.

kaart Disneylyand Parijs
Disneyland Hotel

Het sprookjesachtige Disneyland Hotel ligt bij de ingang.

Het driesterrenhotel Disney's Newport Bay Club.

Het hotel Disney's Newport Bay Club heeft als thema de jachthaven. Het hotel ligt net zoals Disney's Hotel New York tegenover een meertje. Om bij Disneyland Park te komen loopt u om het meertje in ongeveer 15 minuten naar Disney Village en Disneyland Park. Uiteraard kunt u ook met de gratis shuttlebus naar het park.

Het hotel heeft een eigen binnen- en buitenzwembad en er is een wellness center met bubbelbaden, een sauna en een Hammam. Er is een speelruimte voor kinderen.

Het Disney's Sequoia Hotel

Het Disney's Sequoia Hotel.

Het driesterrenhotel Disney's Sequoia Hotel.

Het Disney's Sequoia Hotel heeft als thema de boshut in de nationale parken van de VS.

Het hotel is ingericht met veel hout en er is een open haard. In de winter kunt u hier in de avond heel romantisch bij de enorme open haard zitten.

Het hotel beschikt over een binnen- en buitenbad en er is een uitgebreide wellness ruime.

Hotel van Disney

Het populaire Hotel New York.

Disney's Newport Bay Club

Het hotel Disney's Newport Bay Club.

Parijs Disney Hotel

Het luxe Disneyland Hotel.

Het Disney's Sequoia Hotel

Bij de ingang van Disney Village liggen veel hotels.

De tweesterrenhotels rond Disneyland.

Ook andere hotels bij Disneyland hebben als thema Amerika of het Wilde Westen.

Het tweesterrenhotel Disney's Hotel Cheyenne heeft als thema een dorpje uit het Wilde Westen. Voor kinderen is er een speelhoek, er is een speeltuin met wigwams en in de zomer kunnen uw kinderen er ponyrijden. Het is vanuit dit hotel ongeveer 20 minuten lopen naar de ingang van Disneyland Park. Uiteraard is er ook de gratis shuttlebus.

Het tweesterrenhotel Disney's Hotel Santa Fe heeft als thema route 66 in het Zuidwesten van de VS. U loopt vanuit dit hotel in ongeveer 20 minuten naar de ingang van Disneyland Park of u neemt de gratis shuttlebus.

Disneyland Hotel

In de lobby van Disney's Hotel New York zijn enkele winkeltjes.

Het bungalowpark Disney's Davy Crockett Ranch.

Het Disney's Davy Crockett Ranch ligt in een uitgestrekt bos. U overnacht hier in een ruime bungalow. Er is een overdekt zwembad met waterval en bubbelbad en er is een overdekte tennisbaan. Voor kinderen is er veel te doen in western sfeer. Zo is er een kleine kinderboerderij, een indianendorp en een speeltuin. Kinderen kunnen er ook ponyrijden.

Er is bij de ingang een klimbos waarbij u met touwladders en touwbruggen door de boomkruinen kunt klimmen.

Hotel New York

Hotel New York.
Het is winter dus rechts ziet u de ijsbaan.

De hotels in omliggende plaatsen.

In plaatsen als Bussy-Saint-Georges en Serris zijn ook hotels waar u kunt overnachten als u naar Disneyland gaat. De hotels zijn in deze plaatsen goedkoper dan die bij Disneyland en met de shuttlebus of de RER bent u toch snel bij de ingang van Disneyland.

Tip: Vanuit het centrum van Parijs reist u in ongeveer drie kwartier met de RER trein naar het station naast de ingang van Disneyland. Als u hier een hotel neemt kunt u dus een stedentrip in Parijs met Disneyland combineren.

Overnachten in het centrum van Parijs.