Weekendplanner Kaartjes

Overnachten in Giethoorn.

Giethoorn ligt in een prachtig natuurgebied met veel water. Veel hotels en ook vakantiehuizen staan aan de grachten. Er zijn zelfs vakantiehuizen met een eigen aanlegsteiger. Huur eens een sloep of ga vissen.

U kunt een weekend overnachten in een hotel met restaurant, een vakantiehuis of in een chalet. Er zijn twee vakantieparken en er is een camping.

De hotels en vakantiehuizen in Giethoorn.

Een video (2 min.) over Vakantiepark Giethoorn.

Reserveer een vakantiehuis in dit vakantiepark.

De hotels in Giethoorn.

In Giethoorn kunt u aan het water overnachten in enkele mooie driesterrenhotels. Hotel Giethoorn, Hotel de Pergola en Hotel B&B d'Olde Smidse liggen op een mooie plek in Giethoorn.

Ook de viersterrenhotels De Dames Van De Jonge Hotel Restaurant en Hotel de Harmonie liggen aan het water in het centrum van Giethoorn.

De hotels in Giethoorn.

Overnachten in Giethoorn.

Overnachten

De vakantieparken en bungalowparken in Giethoorn.

In Giethoorn zijn twee mooie vakantieparken.

  1. Vakantiepark Giethoorn
    Adres: Binnenpad 49, Giethoorn
  2. Waterresort Bodelaeke
    Adres: Jonenweg 5, Giethoorn

Ook in de nabijgelegen dorpen Wanneperveen en Paasloo zijn mooie vakantieparken.

De vakantieparken bij Giethoorn.

In Giethoorn kunt u ook een chalet aan het water huren bij Chalet Park Kroondomein. In het bungalowpark kunt u een boot of een BBQ huren. Bij sommige chalets mag u uw hond meenemen.
Adres: Chalet park Kroondomein, Binnenpad 33A

De vakantiehuizen in Giethoorn.

In Giethoorn kunt u ook overnachten in een vakantiehuis. Bij veel vakantiehuizen kunt u ook een fiets of een boot huren. Er zijn vakantiehuizen aan het water waar u een boot voor de deur heeft.

De vakantiehuizen en B&B's in Giethoorn.

De vakantieparken in Giethoorn.

Giethoorn kaart

De camping van Giethoorn.

Camping d’Hof ligt aan het meer het Bovenwiede. Het is een camping met veel watersporten. U kunt er fluisterboten, kano’s, zeilboten, SUP boards en surfplanken huren. Er is een surfschool bij het strandje aan het meer.

Op de camping kunt u kamperen in uw eigen tent bij het strandje aan het meer. Er is ook een plek voor caravans en u kunt op de camping overnachten in een trekkershut.

giethoorn boot

Fotograaf: MarketingOost / Gijs Versteeg.

Wildkamperen op een kanokampeerplek.

U kunt in Giethoorn een kano of kajak huren en daarmee met uw kampeeruitrusting naar één van de drie kanokampeerplekken in natuurgebied de Wieden varen.

De kanokampeerplekken worden beheerd door Natuurmonumenten. U kunt uw tent opzetten op één van de vlonders bij de Kleutenberg, de Walengracht en in Giethoorn Oost in Giethoorn.

Er is op de vlonders plek voor drie tenten en er zijn verder geen voorzieningen. Reserveren is niet mogelijk.

De kanokampeerplekken van Natuurmonumenten.

Leuke plaatsen rond Giethoorn.