Weekendje weg
De site voor uw weekendje weg.
Een weekend weg in Duitsland
Overnachten in Kevelaer

De hotels in Kevelaer zijn populair bij pelgrims en bij toeristen die houden van cultuur, kanoën, fietsen en wandelen. Bij de meeste hotels in Kevelaer kunt u een fiets huren.

Kevelaer ligt dichtbij vliegveld Niederrhein in Weeze en u kunt dus in Kevelaer overnachten als u vroeg op het vliegveld moet zijn.

     
Eropuit > Duitsland > Niederrhein > Kevelaer > Hotels en pensions
Kloosterhotel in Goch Een paar dagen Kleef Een weekend in Kevelaer
Overnachten in Kevelaer
 
 
Niederrhein
 
 
Kaart van de Niederrhein
 
 
zoeken
 
 
Reserveringen
 
 
 
Kaart van de Niederrhein
 
 
Niederrhein
 
 
zoeken
Hotels voor bedevaartgangers en toeristen

Veel bezoekers van Kevelaer komen voor de
bedevaart naar de kapel op de Kapelenplatz. Rondom de Kapellenplatz zijn restaurants, terrasjes en twee hotels, Hotel Goldener Apfel en het eenvoudige budgethotel Goldener Schlüssel.

Het bijzondere Hotel Goldener Apfel is een 350 jaar oud familiehotel aan het plein. Het hotel staat bijna naast de Genadekapel en beschikt over ruime en romantische kamers. Parkeren is bij dit hotel gratis. Het Goldener Schlüssel is een eenvoudiger hotel, meer een herberg, maar u bent in dit hotel dichtbij de activiteiten op het plein en in de kapel. De meeste gasten van het hotel Goldener Schlüssel zijn dan ook bedevaartgangers.

Parkhotel Kevelaer ligt in een klein winkelcentrum in een zijstraat van de Kapelenplatz. Het hotel ligt een kleine honderd meter van dit plein. Het hotel beschikt over een eigen zwembad, een sauna en een solarium.

De hotels in Kevelaer

Kevelaer Hotels

Hotels voor een overnachting op weg naar vliegveld Weeze

Vliegveld Niederrhein in Weeze ligt maar 5 km van het centrum van Kevelaer en bijna alle hotels zijn geschikt voor een overnachting onderweg. Hotel Seminar & Sporthotel Schravelsche Heide heeft zelfs een eigen pendeldienst naar het vliegveld.

Populaire hotels voor hotelgasten op weg naar Weeze zijn het hotel Gelder Dyck, Stadthotel am Bühnenhaus en Hotel zur Brücke. Deze hotels liggen in de buurt van het centrum en bieden een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. U mag bij deze hotels gratis parkeren en de bus naar het vliegveld nemen. De halte voor de bus naar het vliegveld ligt vlakbij.

Ieder uur rijdt er een bus van het station van Kevelaer naar het vliegveld.

De hotels in Kevelaer, Goch en Weeze

Kevelaer
Foto: Parkhotel Kevelaer

Bijzondere hotels in een klooster bij Kevelaer

Hotel Klostergarten is een nieuw hotel iets buiten Kevelaer. Het hotel hoort bij een nonnenklooster en heeft dan ook kloostertuin en een eigen kapel. Het hotel heeft ruime kamers met gratis wifi en er is een eigen parkeergarage waar u gratis kunt parkeren.

Kevelaer

Het sporthotel voor een weekendje fietsen, wandelen en kanovaren

Kevelaer ligt tussen verschillende fietsroutes en wandelroutes. Rondom Kevelaer liggen fraaie natuurgebieden, er is een riviertje waar u kunt kanovaren en er zijn in de omgeving leuke historische plaatsen waar u naartoe kunt fietsen. Leuke bestemmingen zijn de plaatsen
Xanten, Kalkar, Goch en Kleve.

Liefhebbers van wellness en sport kunnen overnachten in het Seminar & Sporthotel Schravelsche Heide. Het hotel ligt vlakbij de snelweg A57 en is dus gemakkelijk te bereiken. Het sporthotel heeft o.a. een zwembad, een voetbalveld, een bowlingbaan en tennisbanen.

Informatie voor een weekendje weg over de grens

Bezienswaardigheden in Kevelaer De regio Niederrhein
Een paar dagen Kleef Düsseldorf
Een weekend Nijmegen Leuke steden in Duitsland
Kalkar en zijn pretpark Een weekend in Rüdesheim am Rhein
© Weekendplanner V.O.F. All rights reserved. Cookies en privacybeleid  
media