Weekendplanner Kaartjes

Overnachten in de stad San Remo, Italië.

In het centrum van San Remo zijn een aantal uitstekende hotels te vinden. Deze hotels zijn vergeleken met die van de nabijgelegen Franse Côte d'Azur redelijk goedkoop.

Van de meest luxueuze Grand Hotels die ooit in San Remo waren is alleen Hotel Royal Sanremo nog open. U kunt echter nog steeds luxueus overnachten in San Remo.

De hotels in San Remo: de aanraders.

De best beoordeelde hotels van San Remo.

San Remo was ooit één van de meest sjieke steden aan de Italiaanse Rivièra. In de Grand Hotels aan de promenade Corso Imperatrice lieten de rijken en machtigen van Europa zich verwennen in luxe.

Tegenwoordig biedt alleen vijfsterrenhotel Royal Hotel Sanremo de luxe van de oude badplaats. In het centrum zijn echter wel veel goede vier- en driesterrenhotels. Hotel Belle Epoque is een voorbeeld van een uitstekend driesterrenhotel in het centrum van San Remo.

Zoek een overnachting in San Remo.

Overnachten

De Grand Hotels van San Remo.

Hotel Royal San Remo stamt nog uit de bloeiperiode van San Remo. Het is een hotel met stijl. Het personeel is behulpzaam en doet alles om u dezelfde luxe te bieden als vroeger, in de tijd van de Belle Epoque. Het hotel ligt aan het strand en op loopafstand van het centrum.

Ook het viersterrenhotel Grand Hotel & Des Anglais en Grand Hotel De Londres waren er al aan het eind van de 19de eeuw. Hier overnachten heeft iets als teruggaan in de tijd.

Het viersterrenhotel Grand Hotel De Londres stamt uit 1860 en is één van de laatste Grand hotels in San Remo die overgebleven zijn uit de 19de eeuw. Het hotel is onlangs opnieuw ingericht.

Overnachten Sanremo

Hotel Cortese is een tweesterrenhotel in het centrum van Sanremo.

Goedkope hotels en hostels in San Remo

Hotel Pollon Inn Sanremo is een kleine herberg in het centrum van San Remo. Een kamer kost hier rond de 100 euro per nacht.

Ook het twee sterren hotel Albergo Ambrosiano heeft veel te bieden voor weinig geld. Regelmatig staan er goedkope aanbiedingen op de site.

Vakantiehuizen, budgethotels en campings in de Italiaanse Bloemenriviera.

Hotel San Remo

Hotel Globe ligt in het centrum.

De Franse Rivièra en San Remo

Riviera

Hotel Belsoggiorno.

Hotel Belsoggiorno

Enkele goede driesterrenhotels in San Remo.

Hotel Belle Epoque is het beste driesterrenhotel van San Remo. Het wordt goed beoordeeld door haar gasten. Het hotel is gevestigd in een pand uit 1834. Het hotel ligt in het centrum van San Remo, vlakbij het casino en de zee. U kunt in het hotel een fiets huren zodat u langs de kust kunt fietsen over het nieuwe fietspad.

Als u in een origineel begin 20ste-eeuwse villa wilt overnachten kunt u een kamer boeken in Villa La Brise. De villa heeft een mooie tuin en een terras met uitzicht op zee. U kunt er gratis gebruik maken van een fiets als u dat bij de reservering laat weten

Aanbiedingen voor hotels en villa's van San Remo.

Leuke steden in de buurt.

Leuke plaatsen aan de Côte d' Azur.