Weekendplanner Kaartjes

Stuttgart: hotels, shoppen, uitgaan en wellness.

Stuttgart ligt ongeveer 40 km van het Zwarte Woud in een groene, heuvelachtige omgeving. De stad staat bekend om haar vele wellness mogelijkheden. Bekend zijn de thermen in het SI-Erlebnis Centrum.

De hotels en appartementen in Stuttgart.

Het Zwarte Woud.

kaart Zwarte Woud Zwarte Woud

Uitgaan en shoppen in Stuttgart.

De Königstrasse is een winkelpromenade van meer dan een kilometer lang met veel winkels en cafés. In de Calwerstrasse en de Karlspassage zijn de boetiekjes.

Het oude centrum van Stuttgart ligt in het Bohnenviertel. In het Bohnenviertel zijn veel bars en trendy cafés. In het SI-Erlebnis-Centrum is een casino, theater, een reusachtige bioscoop, veel cafés, restaurants, winkels en natuurlijk het wellness centrum rond de Schwaben Quellen.

Overnachten in Stuttgart.

Overnachten

Wellness in de kuuroorden bij Stuttgart.

In en om Stuttgart bevinden zich een aantal thermen. De meest bekende kuuroorden in de omgeving van Stuttgart liggen in 40 km verder in het Zwarte Woud.

Kuuroorden als Baden Baden (110 km), Bad Liebenzell (48 km) en Bad Herrenalb (85 km) liggen in het noordelijke deel van het Zwarte Woud.

In Stuttgart zelf zijn veel kuurcentra.

Leuke dingen doen.

De kuuroorden van Stuttgart.

Het bekendste wellness centrum van Stuttgart is de Schwaben Quellen in het SI-Erlebnis-Centrum in Stuttgart. In de Schwaben Quellen treft u 16 verschillende sauna's en stoombaden aan. Het wellness centrum is ingericht in de stijl van 18 landen. Er is een sauna in "Bali", ontspannen is "Japan", zonnen in "Griekenland" etc.

Een ander bekend kuuroord is Mineralbad-Thermalbad Cannstatt in het stadsdeel Bad Cannstatt. Het kuurhotel Mercure Bad Cannstatt ligt bij het kuurpark.

overnachten

Stuttgart in de winter.

Vervoer in Stuttgart.

  • Met de Hop-on Hop-off bus zijn de bezienswaardigheden van Stuttgart gemakkelijk te bereiken.
  • Er zijn kleine elektrische auto's te huur waarmee u de stad in mag bij Car2Go. U moet wel een rijbewijs hebben.
tickets voor vervoer in Stuttgart.
Overnachten

Leuke attracties in Stuttgart.

  1. Stuttgart is omringt door wijngaarden. U kunt de wijngaarden bezoeken en er zijn wijnproeverijen.
  2. In de theaters in Stuttgart ziet u musicals en comedy
  3. In Stuttgart ligt het meer Max-Eyth-See. Hier kunt u kajaks, kano's, fietsen en scooters huren. U kunt er ook op het water lopen met speciale waterschoenen die u hier kunt huren.
  4. Bad Cannstatt is een mooie historische wijk in Stuttgart. Er zijn in Bad Cannstatt culinaire tours waarbij u met gids Zwabische lekkernijen gaat proeven.

Kaartjes voor leuke attracties in Stuttgart.