Weekendplanner Kaartjes

Overnachten in Brighton.

De Engelse badplaats Brighton is befaamd om zijn strand en zijn uitgaansleven. In het weekend kan het in Brighton druk zijn met toeristen uit Londen.

De luxe hotels liggen in Brighton grotendeels aan de boulevard terwijl de goedkope budgethotels, Guest Houses en B&B's in het centrum liggen.

De hotels en appartementen van Brighton.

De badplaats Brighton.

Brighton

Het strand, de boulevard en een aantal hotels aan de promenade van Brighton.

De hotels, B&B's en appartementen in Brighton.

Brighton is een populaire badplaats en de meeste hotels vindt u dan ook vlakbij zee. Als u van de Pier van Brighton over de promenade bij King's Road loopt passeert u veel luxueuze hotels.

De luxe hotels bij het strand zijn Jurys Inn Brighton, de Grand Hotel Brighton, het Hilton Brighton Metropole en het Holiday Inn Seafront.

Aan de andere kant van de pier, langs de Marine Parade, hebben de hotels hetzelfde uitzicht op zee maar zijn wel eenvoudiger en goedkoper. De grotere hotels hebben ook hier bijna allemaal ook familiekamers.

Overnachten in Brighton.

Overnachten

De hotelprijzen in Brighton.

Brighton ligt maar een uur met de trein van Londen en is dan ook een populaire weekendbestemming voor de inwoners van Londen. Er zijn in Brighton veel hotels maar in de zomer zijn op warme dagen de hotels toch al snel vol.

Ook zijn er in Brighton diverse festivals en attracties als het Brighton Centre, de Brighton Dome en de winkelstraten in de binnenstad trekken veel bezoekers naar Brighton.

Als u buiten het seizoen naar Brighton gaat worden de hotels vaak veel goedkoper aangeboden. Als u van plan bent om buiten het seizoen een eenvoudig hotel in Brighton te nemen, kunt u misschien eerst nagaan of de vier en vijfsterrenhotels misschien niet net zo goedkoop zijn.

overnachten

De hotels aan Kings Road liggen aan het strand en in het centrum van Brighton.

Hotel Brighton

Dit driesterrenhotel ligt tegenover de pier van Brighton.

Hotel Queens in Brighton

Hotel Queens met op de achtergrond de Brighton Pier.

Goedkope hotels, B&B's en appartementen in Brighton

In zijstraten van King's Road en de Marine Parade vindt u rijen prachtige huizen in Regency Style. In veel van deze huizen kunt u een kamer als B&B boeken. Er zijn in deze straten ook veel budget hotels te vinden. Vanuit de zijstraten is het nooit verder dan 100 meter naar het strand.

Zo vindt u in de zijstraat New Steine budget hotels en B&B's als Gerrards Hotel, Urban House & Urban Retreat Spa, New Steine Hotel - B&B en Gullivers Hotel - B&B. Met wat geluk kunt u hier voor rond de €70,- een tweepersoonskamer huren.

Guesthouse

De budgethotels en pensions in de straat New Steine liggen vlakbij zee.

De luxe hotels van Brighton.

Het Grand Hotel Brighton is een prachtig vijfsterrenhotel in Victoriaanse stijl. De Grand staat al sinds 1864 aan de boulevard van Brighton.

Het viersterrenhotel Jurys Inn Brighton, het vroegere Thistle Hotel, ligt ook aan vlakbij het strand, de Brighton Lanes en de Brighton Pier.

Het hotel beschikt over een zwembad, een spa en een fitnessruimte. Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht op zee .

overnachten

Uitzicht op zee.

De vakantiehuizen en appartementen in Brighton.

In en rond het centrum van Brighton kunt u overnachten in een appartement. Een goed appartement in Brighton is de Birch at Brighton Marina in de jachthaven. In de jachthaven zijn veel restaurants en cafés.

Als u een vakantiehuis bij Brighton zoekt is het Greenfield Lodge een goede keus. Het vakantiehuis ligt wel een paar kilometer van het centrum.

Ook de vakantiehuizen North Lodge, Portland Street en Bird Sisters Cottage zijn erg populair.

De vakantiehuizen en appartementen in Brighton.