Weekendplanner Kaartjes

De luxe hotels, budget hotels en hostels in Milaan.

Milaan is één van de meest luxueuze steden in Europa. Uitgaan, shoppen en overnachten is hier dan ook niet goedkoop.

Als u wilt uitgaan of shoppen kunt u een hotel in de buurt van het centrum van Milaan zoeken. Er zijn regelmatig goede hotelaanbiedingen te vinden.

De hotels en appartementen in Milaan.

Hotels voor als u van shoppen houdt.

Shoppen kunt u op de lange boulevard Corso Buenos Aires en rond Piazzo Duomo (in Centro Storico). Deze omgeving is een goede plaats om een hotel te zoeken om te overnachten. In het centrum bent u dichtbij de populairste attracties en winkelstraten van Milaan. Met de metro kunt u snel naar andere delen van de stad reizen.

Veel goedkopere hotels zijn te vinden in de wijken Brera en Isola. Brera en Isola liggen in het centrum van Milaan, dichtbij de vele kwaliteitswinkels en boetiekjes die Milaan rijk is. Een hotel in de wijk Brera is dan ook een goede uitvalsbasis voor wie van shoppen houdt.

Overnachten in de buurt van de winkelstraten.

Overnachten in Milaan.

Overnachten

Enkele aanraders in Milaan

  • Het LLoyd Hotel in Milaan in Centro Storico, het oude centrum. Het hotel beschikt over familiekamers.
  • Het viersterrenhotel Hotel Michelangelo is één van de beste hotels van Milaan en absoluut niet te duur. Het hotel ligt bij het centraal station.
  • Hotel Principe Di Savoia is één van de meest luxe vijfsterrenhotels in Milaan. Dit historische hotel is centraal gelegen in het centrum van Milaan en beschikt uiteraard over een fitness en wellness centrum.

De hotels en appartementen in Milaan.

Hotel in Milaan

Het LLoyd Hotel in Milaan

Hotel Michelangelo Milaan

Een hotelkamer in Hotel Michelangelo

Hotel in Milaan

Een hotel in Milaan

hotels bij vliegvelden

Grand Hotel et de Milan.

Het vijfsterrenhotel Grand Hotel et de Milan is het oudste hotel van Milaan. Het hotel ligt al sinds 1863 in het centrum van Milaan (Centro Storico), vlakbij Piazza del Duomo, Galleria, het Teatro alla Scala en de meest exclusieve winkelstraten.

In Grand Hotel Et De Milan is een culinair restaurant gevestigd: restaurant Don Carlos. Dit bekroonde restaurant is één van de meest exclusieve uitgaansgelegenheden in Milaan.

Milaan

Overnachten als u wilt uitgaan in Milaan.

Het historisch centrum van Milaan (Centro Storico) is een geliefde plaats voor een hotelovernachting.

Wie vooral voor het bruisende nachtleven naar Milaan komt, kan het beste een hotel zoeken in de wijken Navigli en Corso di Porta Ticinese. In deze trendy Milanese wijken zijn veel bars, restaurants en clubs te vinden.

De hotels en appartementen in het centrum van Milaan.

Overnachten tijdens een beurs in Milaan.

Een ander populair gebied waar veel hotels zijn is de wijk Amendola Fiera.

In deze omgeving is ook het Milaans beurscomplex (Borsa) gevestigd. De hotels in Amendola Fiera zijn natuurlijk snel volgeboekt wanneer er evenementen en beurzen zijn.

Reserveren is in Milaan overigens altijd aan te raden.

De budget hotels en hostels in Milaan.

Er zijn er in de straten rond het station enkele goedkope hotels te vinden. In Milaan zijn ook een paar hostels en jeugdherbergen.