Weekendje weg
De site voor uw weekendje weg.
Een gastronomisch hotel
Het hotel en restaurant Landgoed Duin en Kruidberg

Landgoed Duin en Kruidberg ligt in Santpoort, dichtbij Bloemendaal en Zandvoort. Het vijfsterrenhotel is slechts 15 minuten fietsen verwijdert van het strand.

Het hotel heeft een culinair restaurant met een Frans/Mediterrane keuken. Het restaurant is bekroond met een Michelin ster. Het hotel beschikt ook over sauna en fitness faciliteiten.

     
Eropuit > Nederland > Noord-Holland > Hotel Landgoed Duin en Kruidberg
Bloemendaal aan Zee Culinaire hotels met ster in Nederland Heerlijke culinaire arrangementen
Landgoed Duin en Kruidberg
Overnachten en dineren in het hotel Landgoed Duin en Kruidberg

Hotel Landgoed Duin en Kruidberg is gevestigd in een prachtig ingericht historisch landhuis bij IJmuiden. Het hotel ligt aan de rand van Nationaal Park Zuid-Kennemerland, niet zo ver van het strand. Met de auto bent u in 30 minuten in het centrum van Amsterdam.

De kamers in het hoofdgebouw van Hotel Landgoed Duin en Kruidberg zijn in een stijlvolle antiek Engelse stijl ingericht. De kamers in de zijvleugel hebben een meer moderne inrichting.

Het restaurant van het hotel is met een Michelin ster bekroond. Hier kunt u genieten van een tongstrelend diner met een uitstekende wijn. Vanaf 1 mei kunt u ook op het terras lunchen terwijl u uitkijkt over de Engelse landgoedtuin.

Behalve het restaurant is er in het hotel ook een brasserie gevestigd. In de brasserie kunt u genieten van verse streekgerechten. De gerechten worden voor uw ogen in de open keuken bereidt.

Meer over Hotel Landgoed Duin en Kruidberg

Santpoort
Foto: De rune van Brederode in Santpoort.

De omgeving van het hotel

Het landgoed maakt deel uit van het uitgestrekte natuurgebied Nationaal Park Zuid-Kennemerland. In het nabijgelegen recreatiegebied Spaarnwoude kunt u wandelen, golfen, fietsen, paardrijden, kanon en skin.

Badplaatsen als Bloemendaal aan Zee en Zandvoort aan Zee liggen vlakbij. U rijdt vanuit het hotel met de auto in ongeveer 30 minuten naar Amsterdam, Alkmaar en Haarlem.

Informatie voor een weekend weg in Nederland

Een weekend weg naar zee in Holland Nationaal Park Zuid-Kennemerland
Zandvoort aan Zee Bloemendaal aan Zee
De rune van Brederode IJmuiden
Culinair Amsterdam De bazaar van Beverwijk
De attracties van Noord-Holland  
 
 
Badplaatsen
 
 
Kaart met natuurgebieden in Nederland
 
 
Badplaatsen
 
zoeken
Weekendplanner V.O.F. All rights reserved. Cookies en privacybeleid  
media