Weekendplanner Kaartjes

Het hotel en restaurant Landgoed Duin en Kruidberg.

Landgoed Duin en Kruidberg ligt in Santpoort, dichtbij Bloemendaal en IJmuiden. Het vijfsterrenhotel is slechts 15 minuten fietsen verwijdert van het strand.

Het hotel heeft een culinair restaurant met een Frans/Mediterrane keuken. Het restaurant is bekroond met een Michelin ster. Het hotel beschikt ook over sauna en fitness faciliteiten.

Een video (1 minuut) over Hotel Landgoed Duin en Kruidberg.

Reserveer een overnachting.

Hotel Landgoed Duin en Kruidberg.

Hotel Landgoed Duin en Kruidberg is gevestigd in een prachtig ingericht historisch landhuis bij IJmuiden. Het hotel ligt aan de rand van Nationaal Park Zuid-Kennemerland, niet zo ver van het strand. Met de auto bent u in 30 minuten in het centrum van Amsterdam.

De kamers in het hoofdgebouw van Hotel Landgoed Duin en Kruidberg zijn in een stijlvolle antiek Engelse stijl ingericht. De kamers in de zijvleugel hebben een meer moderne inrichting.

Overnachten bij IJmuiden.

Overnachten

De restaurants van Landgoed Duin en Kruidberg.

Het restaurant van het hotel is met een Michelin ster bekroond. Hier kunt u genieten van een heerlijk diner met een uitstekende wijn. Vanaf 1 mei kunt u ook op het terras lunchen terwijl u uitkijkt over de Engelse landgoedtuin.

Behalve het restaurant is er in het hotel ook een brasserie gevestigd. In de brasserie kunt u genieten van verse streekgerechten. De gerechten worden voor uw ogen in de open keuken bereidt.

Culinaire hotels in Nederland.

De omgeving van het hotel.

Het landgoed maakt deel uit van het uitgestrekte natuurgebied Nationaal Park Zuid-Kennemerland. In het nabijgelegen recreatiegebied Spaarnwoude kunt u wandelen, golfen, fietsen, paardrijden, kanoën en skiën.

Badplaatsen als Bloemendaal aan Zee en Zandvoort aan Zee liggen vlakbij. U rijdt vanuit het hotel met de auto in ongeveer 30 minuten naar Amsterdam, Alkmaar en Haarlem.

De attracties van Noord-Holland.

Enkele faciliteiten van het hotel.

  1. Restaurant De Vrienden van Jacob heeft een Michelinster. Type keuken: Frans, Mediterraan
  2. Brasserie DenK. Type keuken: Internationaal. Ook voor ontbijt, lunch en High Tea.
  3. Een loungebar.
  4. Het exclusieve Spa & Wellness 't Princenbosch.
  5. Gratis parkeren.
  6. Kinderoppas/-opvang.
  7. U kunt er fietsen huren.