Weekendplanner Kaartjes

Overnachten bij de Hannover Messe (in Laatzen).

De Messegelände van Hannover is een groot terrein waar grote beurzen en exposities als de Hannover Messe, de CeBit en de Ligna plaatsvinden.

Ondanks het grote aanbod zijn bij grote exposities en evenementen de meeste hotels en pensions in Hannover al maanden van tevoren vol.

De hotels bij de Hannover Messe.

Hotel bij de Hannover Messe.

Duitsland

Het Arcadia Hotel Hannover ligt tegenover ingang West 1.

Overnachten in de buurt van de Hannover Messe.

De Hannover Messe ligt aan de rand van Hannover in de wijk Laatzen. Bij het expositiecentrum liggen een aantal hotels. Het meest dichtbij ligt het driesterrenhotel Arcadia Hotel Hannover. U hoeft alleen maar de weg over te steken om één van de ingangen te bereiken.

Andere hotels in de buurt van de Hannover Messe zijn het H4 Hotel Hannover Messe, Radisson Blu Hotel Hannover en het Median Hotel Hannover Messe. Behalve hotels zijn er in Laatzen ook veel pensions en B&B's waar u kunt overnachten.

De hotels bij de Hannover Messe.

Overnachten in de buurt van Hannover.

Overnachten

Overnachten in het centrum van Hannover.

Als u iedere dag naar de Hannover Messe moet kunt u het beste een hotel bij het centraal station nemen. Met tram 8 of S-Bahn lijn 4 bereikt u de Hannover Messe in Laatzen snel en gemakkelijk.

In de wijk Mitte, het centrum van Hannover zijn veel goede hotels in de buurt van het centraal station.

Onze favoriet is het vijfsterrenhotel Kastens Hotel Luisenhof dat vlakbij het station ligt. De uitstekende Wifi op de kamer en de inhoud van de minibar zijn gratis.

De hotels in het centrum van Hannover.

Hannover en Laatzen.

De Messe van Hannover

De Messe ligt in Laatzen, een buitenwijk van Hannover.

parkeren Messe Hannover

Bij de Hannover Messe zijn veel parkeerplaatsen.

Messe hannover station

Dit is ingang West 1 met links de Skywalk. Deze ingang van de Messe ligt het dichtst bij het station.

e Skywalk Messe

De Skywalk verbindt de Hannover Messe met het station. Er is een lopende band zoals op vliegvelden zodat u niet hoeft te lopen.

ingang Süd 1

Het parkeerterrein voor ingang Süd 1.

Overnachten bij Hannover als alle hotels vol zijn.

De meeste hotels en zelfs de meeste kleine pensions en kamers bij particulieren zijn tijdens grote beurzen vol en als u niet ruim op tijd reserveert zult u een hotel buiten Hannover moeten zoeken.

De Messe heeft een eigen station dus het is handig dat u een hotel zoekt in een plaats in de buurt van Hannover dat gemakkelijk en snel met de trein te bereiken is.

Er vertrekken vanaf het station bij de Messe treinen rechtstreeks naar de plaatsen Göttingen, Hildesheim, Celle, de Hannover Flughaven en Goslar.

Station Hannover Hbf

brasserie

Vanuit het centraal station van Hannover is de Hannover Messe in 20 minuten te bereiken.

Overnachten in de omgeving van Hannover

  • Overnachten bij het vliegveld - De S-Bahn (S8) rijdt van het vliegveld Hannover Flughaven naar de Messe van Hannover.
  • Overnachten in Hildesheim - Met de regionale trein en de S-Bahn kunt u vanuit het mooie centrum van Hildesheim rechtstreeks de Messe bereiken.
  • Overnachten in Celle - De stad Celle ligt ongeveer 40 minuten rijden met de S-bahn van de Messe. Ook hier is overstappen niet nodig.
  • Overnachten in Goslar - Er rijdt een trein van Goslar via Hildesheim naar Hannover. De afstand is ongeveer 90 km.

Ingang West 1 .

brasserie

Ingang West 1 ligt vlakbij het Arcadia Hotel Hannover.

Vervoer naar de Hannover Messe.

Met de auto, trein. S-Bahn of de tram is het centrum van Hannover gemakkelijk te bereiken. Vanuit het centraal station van Hannover kunt u met tramlijn 8 of met de S-Bahn lijn 4 naar de Messe.

Bij grote beurzen als de CeBit kunnen er files staan. Parkeren kan op één van de vele parkeerplaatsen rond de Messe.

De Messe heeft een eigen station, de Bahnhof Hannover Messe Laatzen. Dit station ligt ongeveer 350 meter van de ingang van de Messe. Via een overdekte bovengrondse voetgangerstunnel, de Skywalk, bereikt u de ingang snel en gemakkelijk. In de Skywalk kunt u op een lopende band staan of lopen.