Weekendplanner Kaartjes

Overnachten in Bath: de hotels, B&B's en appartementen.

De thermen van Bath trekken al eeuwen welvarende bezoekers. Er zijn dan ook een aantal uitstekende luxe hotels met goede wellness voorzieningen in Bath.

Behalve de kuurhotels zijn er in het historische centrum van Bath ook goedkopere hotels, B&B's en appartementen.

De hotels en appartementen in Bath.

Overnachten in Bath.

Bath heeft twee luxe vijfsterrenhotels met uitgebreide wellness faciliteiten. Ook zijn er budgethotels en meer dan 200 appartementen en vakantiehuizen.

De twee vijfsterrenhotels in Bath, Hotel The Royal Crescent en het Macdonald Bath Spa Hotel, zijn mooi gelegen in het historische centrum.

Zoek een hotel of appartement in Bath..

Overnachten in Bath.

Overnachten

De hotels in het centrum van Bath.

Het driesterrenhotel The Royal Hotel is een 19de-eeuws hotel dat tegenover het station ligt. Achter het hotel begint het belangrijkste winkelgebied van Bath. Het beroemde 19de-eeuwse badhuis, Roman Baths, ligt ongeveer 500 meter van het hotel in Stall Street.

Een ander hotel in het centrum van Bath is het driesterrenhotel Mercure Francis Bath. Het hotel ligt tegenover een parkje, niet ver van één van de belangrijkste bezienswaardigheden in Bath, The Royal Crescent. Ook de Roman Baths en het wellness centrum Thermae Bath liggen vlakbij Dit hotel.

Het Harington's Hotel is een kleinschalig 18de-eeuws boetiekhotel met in lichte kleuren ingerichte kamers.

winkelstraat Bath

Winkelen in de binnenstad van Bath.

Het Macdonald Bath Spa Hotel.

Het natuurlijke bronwater van Bath trekt al eeuwen bezoekers naar de stad. De luxe vijfsterrenhotels in het centrum van Bath bieden dan ook een uitgebreid pakket aan wellness faciliteiten.

Het luxe vijfsterrenhotel Macdonald Bath Spa Hotel beschikt over prachtige tuinen en een luxe spa met o.a. een zwembad en een jacuzzi. Het restaurant van het Macdonald Bath Spa Hotel is met twee AA Rosettes bekroond.

Hotel The Royal Crescent.

Hotel The Royal Crescent is een prachtig hotel in een voormalig koetshuis bij de Royal Crescent. De kamers van het hotel zijn in 18de-eeuwse stijl ingericht.

Vanuit het restaurant van het hotel, het Dower House Restaurant, heeft u een mooi uitzicht op de tuinen. In de tuin kunt u genieten van uw ontbijt of van een Afternoon Tea. Het hotel beschikt over een relaxatie bad, dompelbaden, een fitnessruimte, een sauna en een stoombad.

Een hotel in Bath.

overnachten

Het driesterrenhotel Mercure Francis Bath ligt in het centrum van Bath.

De appartementen in Bath.

Een goed appartementenhotel in de binnenstad van Bath is het SACO Bath Aparthotel. Alle appartementen hebben een complete keuken en zijn ingericht met Italiaanse meubels. De attracties van Bath liggen dichtbij het appartement. U kunt er niet parkeren maar er is een voordelig parkeerterrein vlakbij.

Een andere aanrader is zijn de appartementen Hiding Space in het voormalige St Catherine's Hospital. De appartementen liggen achter het wellness centrum Thermae Spa en in de buurt van de Romeinse baden. Parkeren is in de binnenstad van Bath lastig maar er zijn wel parkeerterreinen.