Weekendplanner Kaartjes

De luxe hotels van Noordwijk aan Zee.

Populaire attracties als de Bollenstreek, het strand en de nabijheid van de grote steden trekken veel gasten naar Noordwijk aan Zee.

Luxueuze hotels in Noordwijk aan Zee zijn Hotels van Oranje, het Alexander Hotel, Grand Hotel Huis ter Duin en het Palace Hotel.

De accommodaties in Noordwijk aan Zee.

De Hotels van Oranje.

Over de lage duinen van Noordwijk aan Zee loopt een wandelpad langs de kust naar de vuurtoren. Vlakbij de vuurtoren liggen de twee Hotels van Oranje naast elkaar. Vanuit deze hotels loopt u in twee minuten naar de zee.

De Hotels van Oranje bestaan zijn het 4-sterren Beach Hotel en het luxe 5-sterren Hotel Oranje. Vanuit de kamers van deze hotels heeft u een mooi uitzicht over de duinen en de zee of over het dorp.

De Hotels van Oranje beschikken over uitgebreide wellnessfaciliteiten en er is een subtropisch golfslagbad. Achter de hotels ligt een ruime parkeerplaats.

Overnachten in Noordwijk aan Zee.

Overnachten

Het Golden Tulip Noordwijk Beach en het Prominent Inn Hotel

Het Golden Tulip Noordwijk Beach ligt tussen het centrum van Noordwijk aan Zee en het strand. Vanuit de Hoofdstraat, de belangrijkste winkelstraat van Noordwijk aan Zee, loopt u in een paar minuten naar het hotel. Het viersterrenhotel beschikt over een zwembad, een jacuzzi en een verwarmd terras zodat u ook in de winter op het terras kunt zitten.

Het Prominent Inn Hotel ligt aan de rand van de strandboulevard in het centrum van Noordwijk aan Zee. Het hotel ligt aan een groot en levendig plein waar u kunt parkeren. Het hotel ligt vlakbij enkele uitgaansgelegenheden. Het kan er dus in het weekend 's nachts rumoerig zijn.

Overnachten

Grand Hotel Huis ter Duin is ideaal voor een culinair weekendje weg.

attracties

Achter de duinen loopt een boulevard met restaurants, appartementen en enkele van de beste hotels.

Noordwijk

Noordwijk aan Zee.

strand Noordwijk

Het strand van Noordwijk

Hotels in het centrum van Noordwijk aan Zee.

Vlakbij het strand en net buiten de grote drukte van het centrum van Noordwijk liggen drie grote luxe hotels vlakbij elkaar. Hier liggen de viersterrenhotels Alexander Hotel en het Palacehotel en er is het vijfsterrenhotel Grand Hotel Huis ter Duin.

Het Alexander Hotel.

Het Alexander Hotel is een luxe viersterrenhotel in het centrum van Noordwijk aan Zee. Naast het hotel ligt het Azzuro Wellness Centre. Hier kunt u gratis gebruik maken van het zwembad en de whirlpools. Ook zijn er tennisbanen en squashbanen.

overnachten

Het strand met achter de lage duinen hotel Golden Tulip Noordwijk Beach.

Grand Hotel Huis ter Duin.

Het luxe vijfsterrenhotel Grand Hotel Huis ter Duin is het eerste luxe hotel van Noordwijk aan Zee. Het hotel is al meer dan honderd jaar oud. Het hotel ligt aan zee en u heeft vanuit het hotel dan ook een prachtig uitzicht op het strand.

Grand Hotel Huis ter Duin is heel geschikt voor een culinair weekendje weg want het beschikt over een restaurant dat bekroond is met een Michelin ster. In het hotel vindt u een overdekt zwembad, tennisbanen, een spa en een fitnessruimte. Het hotel heeft een prachtig terras aan zee en een strandpaviljoen dat het hele jaar geopend is.

Palace Hotel Noordwijk

De bungalowparken in Noordwijk en Noordwijk aan Zee.

Als u liever in een bungalow overnacht kunt u in Noordwijk aan Zee een vakantiehuisje op bungalowpark Tulp en Zee boeken. De vakantiehuisjes zijn ruim en u kunt er dan ook met maximaal zes personen overnachten. U kunt de bungalows per week, lang weekend of midweek huren.

Ook op het Recreatiepark Noordwijkse Duinen is het prima toeven. Op dit vakantiepark kunt u een chalet huren maar u kunt ook kiezen voor een appartement in het luxe appartementencomplex.

De bungalowparken in Noordwijk aan Zee.