Weekendplanner Kaartjes

Overnachten op het eiland Capri.

Het mooie eiland Capri is sinds de 19de eeuw populair bij de wat rijkere toeristen. In de stad Capri zijn dan ook veel luxe hotels en restaurants te vinden.

Goedkoper dan het plaatsje Capri is het kleinere dorp Anacapri, ongeveer twee kilometer van Capri. In Anacapri zijn luxe hotels maar ook driesterrenhotels en goedkope appartementen.

De hotels en villa's op Capri.

Een goed hotel in Capri.

Hotel La Palma

Hotel La Palma ligt in Capri-stad.

De mondaine havenplaats Capri.

De stad Capri is een prachtige plaats met veel luxe boetieks, winkels, restaurants en terrasjes met uitzicht over de Golf van Napels en op de Vesuvius.

De meeste toeristen op het Italiaanse eiland Capri overnachten in de plaats Capri. Capri is de havenplaats waar de veerboot uit Napels aanlegt. Het plaatsje Capri ligt mooi centraal op het eiland en u kunt vanuit Capri het eiland gemakkelijk verkennen.

De bussen rijden vanuit de stad Capri naar dorpen op het eiland. In de haven kunt u een open bootje met schipper huren om het eiland rond te varen.

Overnachten op Capri.

Overnachten

De hotels en appartementen op Capri

Het stadje Capri is op heuvels gebouwd en vanuit de haven moet u ongeveer 15 minuten omhoog lopen om in het centrum te lopen. U kunt bij de haven ook naar boven met de bus, taxi of kabeltrein.

In de stad Capri vindt u de grote befaamde luxe hotels van het eiland. Er zijn ook een aantal goedkopere pensions en appartementen in Capri-stad te vinden.

De meest populaire plek in het centrum van Capri is het plein La Piazzetta. Hier zijn veel cafés en restaurants en alle winkelstraten van Capri liggen op loopafstand.

De hotels en appartementen op Capri.

Overnachten in Napels.

Marina Piccola

In de baai van Marina Piccola zijn veel luxueuze hotels.

taxi Capri

In de haven van Capri staan open taxi's voor een rondrit over het eiland.

Het luxe viersterrenhotel Hotel La Palma.

Hotel La Palma is een luxe 19de-eeuws hotel in het centrum van de stad Capri. Het hotel ligt aan de Via Vittorio Emanuele, een straat vol restaurants en boetieks, vlakbij het bekende plein Piazzetta.

Hotel La Palma is gevestigd in een markant 19de-eeuws gebouw met een groot terras vanwaar u een mooi uitzicht heeft. De 79 ruime kamers zijn luxe ingericht.

Grand Hotel Quisisana

Het Grand Hotel Quisisana ligt in de meest luxe winkelstraat van Capri, Via Camerelle.

Hotel San Michele iets buiten de stad Capri.

Hotel San Michele ligt iets buiten het plaatsje Capri. Vanuit het luxe 19de-eeuwse hotel heeft u een prachtig uitzicht op het plaatsje Capri en over de Golf van Napels. Het hotel heeft een zwembad, een restaurant en een bar met een terras op een hoog klip. Het hotel is vanuit de havenplaats Capri met de bus te bereiken.

Het hotel ligt wat afgelegen maar de prijs van een hotelkamer is voor een viersterrenhotel op Capri erg laag. Er zijn regelmatig aanbiedingen waarbij een kamer met korting wordt aangeboden.

Hotel Siren

Grand Hotel Quisisana.

Eén van de meest luxe hotels in Capri is het vijfsterrenhotel Grand Hotel Quisisana. Dit Grand Hotel staat al sinds 1845 op Capri en veel 19de-eeuwse en begin 20ste-eeuwse beroemdheden hebben hier overnacht. Hier sliepen o.a. Tom Cruise, Jean Paul Sartre, Gerald Ford en Sting.

Het Quisisana voldoet aan de hoogste standaarden en is dan ook bekroond met het label "The Leading Hotels of the World". Dit houdt in dat het hotel bij een anonieme inspectie als goed is beoordeeld op 800 criteria. Een overnachting in Grand Hotel Quisisana is dan ook niet goedkoop.

Hotel Capri.

Het 19de-eeuwse viersterrenhotel Hotel Capri ligt in het centrum van Capri. Het 19de-eeuwse hotel is gevestigd in een stijlvol gebouw. Vanuit het hotel heeft u een mooi uitzicht over de Golf van Napels. De reviews van gasten zijn van dit hotel erg goed.

Net zoals de andere hotels op Capri is ook Hotel Capri niet goedkoop. Het hotel heeft echter een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Overnachten in Anacapri

Het plaatsje Anacapri op het eiland Capri is minder mondain dan de havenplaats Capri. Toch zijn ook hier veel luxe hotels te vinden.

De hotels en appartementen in Anacapri zijn goedkoper dan in Capri-stad. Ook zijn er in Anacapri een aantal uitstekende B&B's.

Aanbiedingen van hotels en appartementen in Anacapri.

Enkele leuke hotels Anacapri.

  • Het beste hotel in Anacapri is het vijfsterrenhotel Hotel Caesar Augustus. Vanuit het hotel en vanuit het zwembad ziet u uit op de Golf van Napels en in de verte ziet u de Vesuvius.
  • B&B Mediterraneo is een B&B in de voetgangerszone van Anacapri. Ontbijten doet u hier in de mooie tuin. De B&B ligt vlakbij de kabelbaan naar de berg Monte Solaro en het busstation in Anacapri.
  • Hotel Casa Caprile was aan het begin van de twintigste eeuw een zomerverblijf van de Zweedse koningin. Het hotel ligt in een botanisch park met veel exotische bloemen vlakbij het centrum van Anacapri. Het is tegenwoordig een klein hotel. Overnachten is hier niet duur.