Weekendplanner Kaartjes

De hotels en pensions in Beaune, stad aan de Route du Soleil.

Beaune ligt ongeveer 40 km van Dijon aan de Route du Soleil. De stad ligt in het hart van Bourgondië en heeft een prachtig historisch centrum. Beaune heeft een ruim aanbod van gemakkelijk bereikbare hotels.

Hier vindt u een overzicht van de hotels bij de snelweg en in het centrum van Beaune.

De hotels en appartementen.

Een hotel in Beaune.

Hotel in Beaune

Hotel Bellevue in Beaune heeft een eigen parkeerplaats.

Overnachten aan de Route du Soleil in Beaune.

Iedere zomer passeren honderdduizenden landgenoten op weg naar Zuid-Frankrijk en Spanje de tolweg bij Beaune. Beaune is naast Lyon (160 km) en Dijon (50 km) één van de meest populaire plaatsen om onderweg naar het warme zuiden te overnachten. Veel hotels in Beaune zijn vanaf de snelweg met de auto gemakkelijk te bereiken.

Hotels als Novotel Beaune, Campanile Beaune, Comfort Hotel Beaune en Chateau de Challanges liggen pal aan de snelweg. U kunt echter ook in het historische centrum van Beaune overnachten want die is met de auto gemakkelijk te bereiken.

Reserveer een hotel voor onderweg in Beaune.

Overnachten in Beaune.

Overnachten

Enkele hotels in de binnenstad van Beaune.

Beaune staat bekend om haar prachtige historische centrum, de heerlijk bourgondische restaurants en de beroemde lokale wijn (Chablis) die werkelijk overal wordt aangeboden.

In het centrum van Beaune zijn leuke hotels zoals het goedkope kwaliteitshotel Hotel Bellevue, Hotel de France et Terminus en het boetiekhotel Via Mokis.

In het historische centrum van Beaune zijn voldoende parkeergarages en parkeerterreinen dus ook een hotel in het centrum is een optie.

De hotels en appartementen in Beaune.

Hotel bij het station

Hotel de France ligt tegenover het station.

Hotel Athanor Centre

Hotel Athanor Centre (rechts) is gevestigd in een oud klooster.

Hotel Athanor

Hotel Athanor ligt centraal in Beaune.

Hotel Bellevue in Beaune

Op wandelafstand van de stadsmuur ligt Hotel Bellevue. Het hotel heeft een eigen afgesloten parkeerterrein achter het hotel waar u veilig en gratis kunt parkeren. Het is een tweesterrenhotel maar heeft de kwaliteiten voor vier.

De kamers zijn schoon en nieuw en in het hotel is het bourgondische restaurant 'l Horloge gevestigd. Ook als u niet in het hotel overnacht is dit restaurant een aanrader.

Route du Soleil overnachten bij Beaune

Een gastronomisch hotel in Beaune.

Viersterrenhotel Hostellerie Le Cèdre is een gastronomisch hotel met ruime stijlvolle kamers aan de rand van het historische centrum van Beaune. Het hotel beschikt ook over familiekamers. U wordt culinair verwend in het restaurant Le Clos du Cèdre. Dat begint al in de ochtend.

In Frankrijk stelt een ontbijt normaliter niet veel voor maar in dit hotel begint u de dag wel met een uitgebreid ontbijt.

Uit eten in Frankrijk.