Weekendplanner Kaartjes

De restaurants en eethuisjes van Eastbourne.

In de buurt van de boulevard van Eastbourne zijn veel Victoriaanse hotels en restaurants. U kunt op de boulevard Grand Parade chique eten in het restaurant van The Grand Hotel.

De meeste Engelsen eten echter na een dagje aan het strand liever een Fish & Chips tegenover de pier.

Restaurant Little Italy.

restaurant Eastbourne

Het Italiaanse restaurant in Carlisle Road.

De restaurants van Carlisle Road.

De Carlisle Road is een zijstraat van de boulevard de Grand Parade. Tussen de Grand Parade en Compton Street zijn in Carlisle Road veel restaurants. De meeste restaurants in deze straat zijn goed en toch redelijk goedkoop.

Het Favo'Loso Café staat tegenover het theater Winter Garden en vlakbij het Congress Theatre, beiden in Carlisle Street. In dit zelfbedieningsrestaurants heb je een heel ruime keus aan maaltijden en hapjes.

Verder zijn er op Carlisle Road een visrestaurant, een Thais restaurant, een bakkerij met belegde broodjes en natuurlijk het populaire Italiaanse restaurant Little Italy.

Fish & Chips van Harry Ramsden's

De Fish & Chips van Harry Ramsden's

jachthaven Eastbourne

De jachthaven van Eastbourne ligt buiten het centrum maar er zijn wel veel restaurants.

pizzaria Eastbourne

Het Italiaanse restaurant Pomodoro & Mozzarella.

Pier Eastbourne

Op de pier zijn ook restaurants.

overnachten

In bijna alle pubs in Engeland zijn zogenaamde Jacket Potatoes te krijgen.

De restaurants van Cornfield Road en Cornfield Terrace.

Cornfield Road is een zijstraat van de belangrijkste winkelstraat van Eastbourne, Terminus Road. Hier zijn veel kleine restaurants een eethuizen. Ons favoriete restaurant in Eastbourne is het Indiase restaurant Ashoka op nummer 28 Cornfield Road. Lekker eten en een vriendelijke bediening.

Op nummer 23 van Cornfield Terrace ligt het populaire Italiaanse restaurant Pomodoro & Mozzarella. Vooral de pasta in dit grote restaurant is erg lekker. Twee winkels verder ligt een ander Italiaans restaurant, La Locanda Del Duca. Dit restaurant is misschien iets duurder dan de buurman maar het is dan ook erg goed. De specialiteiten zijn pasta's, vis en vleesschotels.

De resaurants in Engeland.

De Fish & Chips van Harry Ramsden's.

Traditioneel eet u na een dagje zonnen op het strand Fish & Chips. In Engeland is de meest bekende keten van Fish & Chips zaken Harry Ramsden's.

Er is een grote vestiging op de boulevard Grand Parade, niet ver van de pier.

Het FavoLoso Café in Carlisle Street.

In dit zelfbedieningsrestaurants kunt u kiezen uit Jacket Potatoes, Indiase curry, pizza's, pasta's of lekker ijs. In de avond sluit het restaurant nogal vroeg.

De restaurants in de jachthaven van Eastbourne.

Eastbourne heeft een grote jachthaven met winkels en restaurants. Er zijn veel restaurants in Sovereign Harbour. Adres: Waterfront.

Vanuit de haven kunt u voor een rondvaart van Sussex Voyages met een snelle speedboot naar de krijtrotsen van Beachy Head en Seven Sisters varen.

Na afloop kunt u dan lunchen of dineren in één van de leuke restaurants die hier zin de haven te vinden zijn.

De 19de eeuw in The Grand.

Grand Hotel Eastbourne

Het Garden Restaurant in het Grand Hotel.

Chique eten in The Grand.

In het Grand Hotel aan de boulevard Grand Parade zijn twee fantastische restaurants. Het Mirabelle Restaurant is één van de vijftig beste restaurants van Groot-Brittannië. Het restaurant is vanuit het hotel te bereiken maar het heeft ook een eigen ingang.

Het andere restaurant van het Grand Hotel is het Garden Restaurant. Dit prachtige 19de-eeuwse restaurant heeft hoge plafonds en een luxueuze inrichting die u herkent van foto's uit de 19de eeuw. Als u in het hotel overnacht zult u in het Garden Restaurant ontbijten.

Tip: Voor een Afternoon Tea in stijl gaat u net zoals in de 19de eeuw naar de Great Hall in The Grand.

De hotels in Eastbourne.