Weekendplanner Kaartjes

Een weekend in Maidenhead aan de Theems.

Maidenhead is een kleine stad aan de Theems, niet ver van Windsor en zo'n 40 km van het centrum van Londen.

Maidenhead ligt aan de autoweg M4/A4, vlakbij steden als Reading en Slough. Langs de autoweg zijn dan ook veel gemakkelijk te bereiken hotels te vinden.

De hotels, B&B's en appartementen in Maidenhead.

Shoppen in Maidenhead.

winkelstraten Maidenhead

De winkelstraten Kings Street, Queen Street en High Street.

Overnachten in Maidenhead.

Maidenhead is op zichzelf geen vakantiebestemming maar omdat het aan de autoweg A4/M4 ligt wordt er veel overnacht door reizigers die onderweg naar Schotland of Zuid-Engeland zijn. Vanuit Maidenhead kunt u met de trein in ongeveer 30 minuten Paddington Station in het centrum van Londen bereiken.

Maidenhead is een goede plaats voor een culinair weekendje weg in Engeland door de restaurants en het Monkey Island Estate in het culinaire Bray.

De ligging aan de Theems trekt toeristen die het Thames Path lopen.

Overnachten in Maidenhead.

Overnachten

Een bezoek aan Maidenhead.

Als u een hotel voor onderweg zoekt zijn het Holiday Inn Maidenhead Windsor, het culinaire Monkey Island Hotel en het luxe Fredrick's Hotel Restaurant Spa vanaf de autoweg M4 gemakkelijk te bereiken.

U hoeft echter niet naar Maidenhead te gaan voor de stad zelf. Dat heeft u snel gezien.

De omgeving van Maidenhead is echter zeker de moeite waard als u van lekker eten, wandelen langs de Theems en van het Engelse landschap houdt. De renbaan van Ascott en pretpark Legoland in Windsor liggen dichtbij.

Maidenhead

Het winkelcentrum in het centrum van Maidenhead.

Zuid-Engeland

Maidenhead ligt vlakbij Londen.

Theems Path
Goring-on-Thames

De mooie dorpen Goring-on-Thames en Wallingford liggen 35 km van Maidenhead.

Leuke hotels in Maidenhead.

Maidenhead heeft een paar bijzondere hotels die heel geschikt zijn voor een romantisch of culinair weekend in de buurt van Reading, Windsor en Londen.

In het Frederick's Hotel kunt u genieten van het bekroonde restaurant van het hotel. Het hotel heeft ook uitgebreide wellness faciliteiten voor een ontspannen weekend weg.

Als u een hotel langs de Theems zoekt is het Thames Riviera Hotel een goede keuze. Veel kamers in dit hotel hebben uitzicht op de rivier. Ook is er voor het hotel een terras aan het water.

brasserie

Het 18de-eeuwse paviljoen en Engelse theetuin op Monkey Island bij het gastronomische dorp Bray.

Monkey Island bij Bray

Het Monkey Island Estate is een bijzonder hotel met restaurant en bar en ligt vlakbij Maidenhead.

Het hotel ligt in een prachtige 19de-eeuwse Engelse tuin op een eiland in de Theems. Het hotel is via een bruggetje te bereiken. Parkeren kunt u voor het bruggetje in het dorp Bray.

Het Monkey Island Hotel ligt vlakbij het culinaire dorp Bray met zijn twee driesterrenrestaurants. Dit is de helft van alle driesterren restaurants in Engeland