Weekendplanner Kaartjes

Overnachten in Londen, de beste locaties.

Hotelkamers zijn in het centrum van Londen niet goedkoop en relatief klein. In een dure wijk als Westminster zal een luxe hotelkamer echter meer kosten dan in een soortgelijk hotel in Soho of Bayswater.

Als u een hotel in het centrum van Londen zoekt dan zijn Bayswater, Notting Hill, Kensington, Westminster, West End, Soho en Mayfair de beste wijken om een goed hotel te vinden.

De hotels in het centrum met een 8+ review.

Overnachten in het centrum: de City of Westminster.

In en rond de City Westminster liggen de populairste bezienswaardigheden van Londen. Zo liggen Buckingham Palace, Tate Gallery, London Eye, de Houses of Parliament en het QE2 conferentiecentrum allemaal in de City of Westminster. De hotels en hostels van Westminster zijn niet goedkoop maar u bent wel overal dichtbij. U kunt er ook overnachten in een appartement of B&B.

Beroemde luxueuze hotels als The Savoy, The Goring, het Park Plaza Westminster Bridge Hotel, het Ritz London en het Athenaeum liggen in de buurt van dit deel van Londen.

De hotels en appartementen in het centrum.

Zoek een overnachting in Londen.

Overnachten

De hotels in de wijken Bayswater en Paddington.

Bayswater is een statige wijk in het centrum van Londen. Als u hier een hotel neemt bent u vlakbij Paddington Station, Hyde Park, Oxford Street en natuurlijk het trendy Notting Hill.

In Bayswater zijn veel hotels in 19de-eeuwse gebouwen gevestigd. Een hotel is Bayswater is een goed uitgangspunt als u relatief goedkoop een goed hotel vlakbij Hyde Park, Oxford Street en Piccadilly zoekt.

Er zijn in Bayswater veel pubs en restaurants.

De hotels in Bayswater en Paddington.

De hotels in de wijk Notting Hill.

Als u een hotel in Notting Hill neemt verblijft u in een trendy wijk in Londen, vlakbij Bayswater. In Notting Hill is vooral de markt in Portobello Road een bekende attractie.

In Notting Hill vindt u een keur aan trendy bars en restaurants.

De hotels en appartementen in Notting Hill.

Bekende plaatsen in Bayswater en Paddington


De hotels in de wijken Southwark en de City of London.

De wijk Southwark ligt bij London Bridge aan de Theems in Londen. De romantische 19de-eeuwse wijk is bekend van films als Bridget Jones en Sherlock Holmes. Een hotel op een mooie locatie is het driesterrenhotel Premier Inn London Southwark.

In de Shard Tower is een hotel met een prachtig uitzicht over Londen.

Knightsbridge

Het warenhuis Harrods ligt aan de Brompton Road in Knightsbridge.

De hotels en appartementen in Kensington.

Als u een hotel in Kensington neemt verblijft u in een statige wijk in Londen vlakbij Westminster en Bayswater. In Kensington liggen veel musea. De Royal Albert Hall is één van de meest bekende gebouwen in Kensington.

Bij metro station Knightsbridge ligt het beroemde luxe warenhuis Harrods. Verder vindt u in Kensington veel goede restaurants en exclusieve winkels.

De hotels in Kensington met een 8+ review.

Enkele tips voor uw verblijf.

De hotels in West End, Strand, Soho en Mayfair.

Als u houdt van uitgaan dan moet u in West End, Soho of Mayfair een hotel nemen. Tot vroeg in de ochtend kunt u uitgaan rond Piccadilly Circus, Leicester Square en Trafalgar Square. Er zijn op West End grote bioscopen, swingende discotheken en bekende theaters.

U kunt in de buurt shoppen in bekende winkelstraten als Regent Street, Oxford Street en Piccadilly.

In Soho zijn goedkope maar leuke bars en restaurants.

De hotels in West End, Piccadilly en Soho.

In de buurt van West End, Strand, Soho en Mayfair.


De hotels met uitzicht op de Big Ben.

In films hebben hotelkamers in Londen in ieder geval uitzicht op de Theems of op de Big Ben. In het echt is dat natuurlijk meestal niet het geval.

Vanuit veel kamers in het beroemde vijfsterrenhotel London Marriott Hotel County Hall heeft u echter wel een prachtig uitzicht op de Houses of Parliament, de Big Ben en de rivier de Theems. Neem wel een kamer met uitzicht op de rivier. Het hotel ligt tegenover de Big Ben in de wijk Lambeth. In het hotel vindt u uitstekende wellness faciliteiten, een jacuzzi en er zijn familiekamers.

De hotels bij de Parlementsgebouwen.

West End

Naar West End gaat u voor de theaters.

De beste plek in Londen voor een overnachting.

Multicultureel Londen.

In Londen vindt u wijken als Chinatown en Southall waar veel immigranten wonen. Hier kunt u goedkoop overnachten en genieten van de authentieke keuken in de restaurants.

Chinatown ligt bij de theaterwijk West End in het centrum van Londen. Southall ligt met de trein ongeveer een half uur van het centrum.

Multiculturele wijken in Londen