Weekendplanner Kaartjes

Overnachten in Apeldoorn en omgeving.

Apeldoorn is een mooie stad voor een weekend weg. In het centrum van Apeldoorn zijn een aantal uitstekende hotels.

Als u vooral voor de natuur komt kunt u een hotel kiezen in de bossen van Hoog Soeren of in Hoenderloo bij de ingang van Nationaal Park de Hoge Veluwe.

De hotels en appartementen van Apeldoorn.

Overnachten bij Paleis het Loo.

Het luxe Hotel De Keizerskroon en Hotel het Loo liggen bij de tuinen van Paleis het Loo in Apeldoorn. Vanuit deze hotels bent u snel in het centrum Apeldoorn maar u kunt vanuit uw hotel ook gaan fietsen, wandelen, paardrijden en golfen in de mooie omgeving.

Beide hotels beschikken over een zwembad en diverse wellness faciliteiten. De hotels zijn zeer geschikt voor een wellness weekend.

Een bekend hotel in de bossen bij landgoed Het Loo is het luxueuze Hotel de Echoput. Het restaurant van dit hotel is het bekende wild-restaurant De Echoput.

Overnachten in en rond Apeldoorn.

Overnachten

Overnachten in Apeldoorn.

Het kleine Hotel Pegasus is een romantisch hotel op loopafstand van het centrum van Apeldoorn. Het is een bijzonder hotel en heel geschikt voor een romantisch weekend weg. Net zoals in veel andere hotels in Apeldoorn kunt u ook hier een fiets huren.

Het hostel van Stayokay in Apeldoorn is een goedkoop alternatief voor een hotel. Hier neemt u geen kamer maar betaalt u voor een bed. Het hostel is mooi gelegen aan de rand van Apeldoorn en aan de rand van een natuurpark. Het natuurgebied de Hoge Veluwe ligt vlakbij.

Overnachten in Apeldoorn.

Hotel Van der Valk aan de A1 bij Apeldoorn.

De hotels in Hoog Soeren (5 km van Apeldoorn)

Het dorp Hoog Soeren ligt ongeveer 5 km van Apeldoorn in de uitgestrekte bossen en heidevelden van de kroondomeinen van Paleis Het Loo.

Het vijfsterrenhotel Hotel De Echoput met het gastronomische restaurant De Echoput ligt in de bossen van Hoog-Soeren. Het hotel is met zijn wild-restaurant een populaire bestemming voor een culinair weekendje weg.

U kunt ook overnachten in Hotel Oranjeoord. Het hotel is gevestigd in een gerenoveerd 19de eeuws pand.

De hotels en chalets van Hoog Soeren.

Een attractie in Apeldoorn

Apenheul

In Apenheul lopen de apen los.

Overnachten bij Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Hoenderloo ligt ongeveer 12 km van de stad Apeldoorn. Het dichtst bij de ingang van Nationaal Park de Hoge Veluwe vindt u het driesterrenhotel Herberg de Boer'nkinkel. Het hotel ligt schuin tegenover de ingang van het park. Het is een klein hotel dat door haar gasten als Zeer Goed beoordeeld wordt.

Ook het viersterrenhotel Golden Tulip Victoria en het driesterrenhotel Hotel Buitenlust hebben goede beoordelingen van hun gasten. Vanuit deze hotels loopt of fietst u zo de bossen in.

Overnachten bij de Hoge Veluwe.

Apeldoorn

De attracties in Apeldoorn.

In Apeldoorn vindt u een aantal populaire attracties.