Weekendplanner Kaartjes

De beste hotels en appartementen in het centrum van Gent.

Hier vindt u een selectie van de beste hotels, appartementen en B&B's van Gent. Deze hotels liggen op de beste locaties in het centrum van Gent en bieden een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding..

De hotels in Gent: de aanraders.

markt Saint Tropez

Als u uit het Ghent Marriott Hotel komt heeft u dit uitzicht op de Graslei.

Het Ghent Marriott Hotel.

Het Ghent Marriott Hotel ligt op één van de mooiste locaties in het centrum van Gent namelijk op de Korenlei. Vanuit dit viersterrenhotel heeft u een prachtig uitzicht op de Graslei en het centrum van Gent daarachter.

Vanuit het Ghent Marriott Hotel loopt u in een paar minuten naar iedere bezienswaardigheid in Gent. De bar ligt onder een glazen koepel zodat u zelfs in de winter het gevoel heeft dat u buiten zit.

Het restaurant van het hotel, Restaurant Korenhuis, maakt het hotel tot een prima locatie voor een culinair weekend weg. U kunt bij het hotel parkeren.

Overnachten in Gent.

Overnachten

Het romantische Chambres d'Hôtes Hôtel Verhaegen.

Chambres d'Hôtes Hôtel Verhaegen is een B&B aan de Oude Houtlei in het historische centrum van Gent. Het hotel is gevestigd in een romantisch 18de-eeuws herenhuis. Het prachtige gebouw was ooit het eigendom van Baron Verhaegen.

Het hotel is een prima keus voor een romantisch weekend weg.

Hotel Ibis Gent St. Baafs Kathedraal.

Het tweesterrenhotel Hotel Ibis Gent St. Baafs Kathedraal kan niet op een betere locatie liggen. Het hotel staat naast de St. Baafs Kathedraal, vlakbij bijna alle bezienswaardigheden van Gent.

Het Ibis-hotel Gent Centrum Opera

Het Ibis-hotel Gent Centrum Opera

Ibis hotel Gent

Hotel Ibis Gent ligt naast de kathedraal.

Hotel NH Gent Belfort.

Het viersterrenhotel NH Gent Belfort ligt in het historisch centrum van Gent, tegenover het stadhuis en vlakbij de Sint Baafs Kathedraal.

Hier bent u dichtbij alle bezienswaardigheden in het centrum van Gent. U heeft gratis toegang tot de sauna en het fitness centrum van het hotel.

Hotel Gravensteen.

Hotel Gravensteen ligt bijna naast het kasteel Gravensteen.

Novotel Gent Centrum

Hotel Novotel Gent Centrum.

Novotel Gent Centrum.

Het driesterrenhotel Novotel Gent Centrum is centraal gelegen in het centrum van Gent, vlakbij het stadhuis en de Sint Baafs Kathedraal. Het hotel beschikt over een sauna, hamam, buitenzwembad en een eigen parkeergarage.

Onder het glazen dak van de serre heeft u het gevoel dat u buiten zit.

Twee kinderen mogen in dit hotel gratis bij u op de kamer overnachten.

Hotel Gravensteen

Hotel Gravensteen

Het Ibis-hotel Gent Centrum Opera.

Het Ibis-hotel Gent Centrum Opera ligt vlakbij de Opera en de expositie- en congrescentra.

Charme Hotel Hancelot.

Het romantische Charme Hotel Hancelot is gevestigd in een prachtig gerenoveerd herenhuis. Het hotel is met oog op detail ingericht. Het kleine hotel beschikt over ruime kamers met antiek meubilair.

Het hotel is rustig gelegen op ongeveer 10 minuten lopen van het centrum. In het hotel kunt u een fiets huren.

Leuke stedentrips in de buurt.