Weekendplanner Kaartjes

De hotels van de grote hotelketens.

Een voordeel van een hotel uit een hotelketen is dat u bij boeking al weet in wat voor hotel u gaat overnachten. Dus of u nu een hotel van Hilton in Parijs, Londen of New York boekt, u vindt overal dezelfde luxe en prijs-kwaliteit verhouding.

De hotels uit de hotelketens richten zich vaak op zakenreizigers. In het weekend worden dan ook veel hotelkamers met korting aangeboden.

Een Hilton Hotel vindt u overal.

Een Hilton Hotel is altijd een vier of vijfsterrenhotel en staat op een gunstige locatie. Veel hotels richten zich op zakenreizigers en een overnachting in het weekend of tijdens de feestdagen is er vaak goedkoper dan op werkdagen.

Op dit moment zijn er meer dan 500 Hilton Hotels in zo´n 80 landen. Hilton Worldwide is het moederbedrijf van de Hilton Hotels. Luxe hotelketens als Waldorf Astoria Hotels, Doubletree (DoubleTree by Hilton), Embassy Suites Hotels en Hampton Inn behoren ook tot Hilton Worldwide

De aanbiedingen en last minutes van Hilton Hotels.

Zoek een hotelaanbieding

Overnachten

De Accor hotels

Accor is een van oorsprong Franse hotelketen. Bekende merken van Accor zijn Sofitel, Novotel, Ibis, Mercure en de goedkope Formule 1 Hotels. De Sofitel hotels zijn de luxe hotels van Accor. Sofitel Hotels staan op de mooiste locaties en beschikken over een goed restaurant./p>

De hotels van Novotel zijn de middenklasse hotels van Accor. Novotel Hotels zijn kindvriendelijk. Meestal is er een speelkamer en een zwembad in het hotel en uw kinderen overnachten in een Novotel Hotel gratis bij u op de kamer.

De Ibis Hotels en de Formule 1 Hotels zijn de budget hotels van Accor. Vooral in een Formule 1 Hotel heeft u weinig luxe. Een overnachting is in deze hotels echter wel goedkoop.

De aanbiedingen en last minutes van Accor Hotels.

Parijs hotel

Kempinski Hotels is een groep luxe hotels.
Dit Kempinski Hotel staat in Berlijn.

De NH Hoteles.

NH Hoteles is een hotelketen die oorspronkelijk uit Spanje afkomstig is. NH Hotels heeft veel zakenhotels en in het weekend of tijdens de feestdagen kunt u hier veel goedkope aanbiedingen vinden.

Een bekend NH hotel in Nederland is Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. In Amsterdam zijn maar liefst 20 NH Hoteles waaronder een hotel bij Schiphol. Ook in Brussel, Gent en Brugge staan veel HN Hotels.

De aanbiedingen en last minutes.

Berlijn

Dit Novotel hotel is fraai gelegen in het centrum van Berlijn.

Hotels van de Louvre Group.

De Louvre Hotels Group is een hotelketen met merken als de Kyriad Hotels, Golden Tulip en Campanile.

De Kyriad Hotels zijn twee sterren of driesterrenhotels, Golden Tulip Hotels zijn meestal viersterrenhotels en de Campanile hotels zijn goedkope budgethotels.

De aanbiedingen en last minutes.

Hop On Hop Off bussen

Een Holiday Inn Hotel in Camden, Londen. Holiday Inn´s behoren tot de groep Intercontinental Hotels.

De InterContinental Hotels.

De InterContinental Hotels Group heeft meerdere hotelketens. Behalve de Intercontinental Hotels behoren o.a. ook de Crowne Plaza Hotels, de Holiday Inn Resorts, de ANA Hotels en de Holiday Inn Express Hotels tot de InterContinental Hotel Group.

De onderneming beheert meer dan een half miljoen hotelkamers wereldwijd en is daarmee de grootste hotelonderneming ter wereld.

De aanbiedingen en last minutes.

tickets Vervoer vanaf het vliegveld naar uw hotel.