Weekendplanner Kaartjes

Camden Town in Londen.

Iedere dag maar weten duizenden toeristen Camden Town te vinden. Vooral in het weekend is het erg druk in deze wijk in Londen.

De belangrijkste attractie van Camden Town is de Camden Market maar er is meer te doen. Het is een plaats met trendy bars, straatmuzikanten, terrasjes en veel eethuisjes en eetstalletjes op de markt.

Camden Town.

Camden

Volg vanaf het metrostation Camden Town de mensen. U komt dan bij de markten.

De Camden Market.

De Camden Market is tegenwoordig de op vier na belangrijkste toeristische attractie van Londen. Dat is te merken als u uit metro station Camden Town of Chalk Farm komt. Volg gewoon de stroom mensen en u komt bij de verschillende markten.

Het grootste deel van de markt in Camden Town is overdekt dus u kunt ook in de winter of op een regenachtige dag de markt bezoeken.

U kunt de Camden Market iedere dag bezoeken maar in het weekend is er het meest te zien en te doen.

Metro stations: Camden Town of Chalk Farm.

Camden Market

De Stables Market is één van de markten in Camden Town.

Regent's Canal in Camden Town.

Het mooiste gedeelte van Camden Town is bij de sluizen van het Regent's Canal. Er zijn veel eethuisjes langs het water.

Bij de sluizen liggen enkele typisch Engelse Kanaalboten. U kunt hier opstappen voor een boottocht over het Regent's Canal. Tijdens de boottocht vaart u langs de London Zoo naar Little Venice in de wijk Paddington.

tickets Kaartjes voor een boottocht op het kanaal.

De clubs in Camden Town.

Het nachtleven van Camden staat bekend om zijn rock- en alternatieve muziekscene. Hier zijn tal van clubs, pubs en bars, en het is vooral populair bij studenten en jongeren.

Uitgaan in Londen. Leuke clubs en bijzondere bars.

Camden Town

Camden Town

Camden Town

De sluis van Camden Town. U kunt er bij het kanaal zitten.

Overnachten in Camden Town.

In Camden Town komt u voor de trendy bars, de restaurants, de markt en de sfeer. U kunt in Camden Town zowel in een appartement als in een hotel overnachten. Als u een appartement zoeken heeft u in Camden Town een ruime keuze.

De appartementen zijn hier uitstekend. Met de hotels is het echter wat minder goed gesteld.

De hotels en appartementen in Camden Town.

brasserie

In Camden Town kunt u bij de sluizen opstappen op een kanaalboot voor een rondvaart. Op de achtergrond ziet u het hotel Holiday Inn Camden Lock.

Het hotel Holiday Inn Camden Lock.

De omgeving van Regent's Canal is een mooi gedeelte van Camden Town. Het Hotel Holidays Inn ligt bij het bruggetje over Regent's Canal.

Het hotel Holiday Inn Camden Lock is een goed hotel maar verder zijn er alleen enkele eenvoudige hotels die weliswaar goedkoop zijn maar niet zo goed beoordeeld worden.

Het Holiday Inn Camden Lock staat dichtbij de Camden Markt aan Regent's Canal. Vanuit het hotel loopt u in een paar minuten naar de sluizen, de markt en metrostation Camden Town.

Camden Market

Lekker eten in Camden

Metrostation Camden Town

Metro station

Vanuit metrostation Camden Town loopt u in een paar minuten naar de markten en het kanaal.