Weekendplanner Kaartjes

De Camden Market in Londen.

In Camden Town liggen een aantal markten dichtbij elkaar. Vandaar dat ze samen Camden Market genoemd worden. De markten van Camden Town zijn tegenwoordig één van de populairste attracties van Londen.

Vooral de Stables Market en Camden Lock Village zijn populaire markten. Op zaterdag en vooral op zondag kan het er erg druk zijn.

De markt is op enkele dagen na het hele jaar iedere dag geopend.

De Camden Stables Market.

Stables Market

De Camden Stables Market ligt onder het spoor.

Metrostation Camden Town.

De Camden Stables Market.

De Camden Stables Market is de grootste en meest populaire markt van Camden Town. Deze sfeervolle markt is gevestigd in de ruimtes onder de spoorviaduct. Ooit waren hier de stallen en het paardenhospitaal van de spoorwegen.

Veel winkels en stalletjes zijn tegenwoordig onder de grote bogen van de viaduct te vinden. De Camden Stables Market is gedeeltelijk overdekt. Hier koopt u kleding, verzamelobjecten en bric-a-brac.

Leuk zijn de artikelen voor kleding voor alternatieve stijlen als goths en cybergoths.

Electric Ballroom

De Electric Ballroom is een bekende nachtclub.

De Camden Lock Market.

De Camden Lock Market is mooi gelegen naast het Regent's Canal en de sluizen. Hier vindt u handgemaakte artikelen, sieraden, boeken en tweedehands kleding. Er zijn heel veel eetstalletjes en u kunt er op een terrasje eten en drinken.

Camden Lock Market is na de Stables Market de populairste markt van Camden Town. De markt is iedere dag open.

tickets de attracties van Londen.

Buck Street Market.

De Buck Street Market is een markt in Camden High Street, naast de Electric Ballroom. Op de gevel van de Buck Street Market staat misschien wat misleidend de naam Camden Market.

Hier koopt u kleding en accessoires. Het is een drukke markt met smalle doorgangen tussen de marktkramen. In het weekend kan het er dus erg vol zijn. De markt is iedere dag geopend.

Stables Market

De Inverness Street Market.

De Inverness Street market was de eerste markt van Camden Town. Oorspronkelijk was het een voedselmarkt. maar u kunt er tegenwoordig ook andere marktkramen vinden.

Het is maar een kleine straatmarkt en de meeste toeristen slaan het over.

Camden Lock Market

De Camden Lock Market

Stables Market

De sfeervolle Camden Stables Market.

Camden Lock market

Op de Camden Lock Market kunt u goedkoop eten.

Camden Town.

Camden

De Camden Market.