Weekendplanner Kaartjes

Shoppen in Londen: Westfield London.

Winkelcentrum Westfield London is een groot winkelcentrum in de wijk Shepherd's Bush in Londen.

In Westfield Shopping Centre zijn meer dan 450 winkels waaronder de grote merkenwinkels en er is een grote bioscoop van Vue.

Westfield in Londen.

winkelcentrum

Het grote winkelcentrum Westfield London.

Het grote winkelcentrum Westfield London is het grootste winkelcentrum van Europa. Er zijn sinds de uitbreiding van maart 2018 meer dan 450 winkels en restaurants in het winkelcentrum.

Veel winkels en warenhuizen in Westfield London zijn grote Flagship Stores. Er is zelfs een Flagship Store van het budget warenhuis Primark.

De grote warenhuizen zijn Debenhams, John Lewis en House of Fraser. Verder is er een grote van Vue en het entertainment centrum voor kinderen, Kidzania.

Westfield restaurants

Eten en drinken in Westfield London.

Als u vanuit het metrostation Shepherd's Bush naar Westfield loopt passeert u meerdere goede restaurants naast het winkelcentrum. Sommige restaurants hebben een terras buiten.

Op de eerste verdieping van Westfield is een Food Court met Brits fastfood en internationale maaltijden, snacks en Street Food.

Tussen de winkels vindt u snacks van o.a. Mr Pretzels, Millie's Cookies en het vegetarische eethuis Pret A Manger.

Village Westfield

The Village in Westfield

Restaurants Westfield

De restaurants van Westfield rond de kerst.

De luxueuze merken in The Village.

Op de begane grond van Westfield vindt u de luxueus ingerichte The Village.

In dit deel van het winkelcentrum zijn de bekende chique boutiques van de luxe en designer merken als Versace, Prada, Burberry, Dior, Gucci, Louis Vuitton, Miu Miu, Mulberry en Tiffany & Co.

Enkele modewinkels in Westfield.

All Saints, Bershka, French Connection, Geox, Gerry Weber, Hollister Co., Jaeger, Kurt Geiger, Mamas & Papas, Mango, Mulberry, River Island, Topshop en Zara.

Vue Cinema.

brasserie

De Vue Cinema in Westfield London.

Vue Digital Cinema.

De bioscoop op de bovenste verdieping van Westfield heeft maar liefst veertien schermen waaronder drie 3D schermen. De Vue Cinema van Westfield is groter en goedkoper dan de bioscopen in Leicester Square.

De restaurants in de Food Court" van Westfield is een verdieping lager.

Westfield London.

Westfield

Vervoer naar Westfield London.

Westfield London is met de metro gemakkelijk te bereiken. Metrostation Shepherd's Bush ligt maar honderd meter van een ingang van Westfield.

Er is bij Westfield een reusachtige parkeergarage. Parkeren is hier veel goedkoper dan in het centrum van Londen. De parkeergarage ligt buiten de Congestion Zone.

Adres: West Cross Route, A3220. Sla hier linksaf.

Let op: Er is ook een groot winkelcentrum van Westfield in Stratford, East London.

Food Court

Street Food in de Food Court