Weekendje weg
De site voor uw weekendje weg.
Shoppen in Regent Street
Shoppen in Regent Street in Londen

In de stijlvolle winkelstraat Regent Street zijn de winkels van de grote kledingmerken. Ook vindt u hier warenhuis Hamley's, één van de grootste speelgoedwinkels ter wereld.

Een ander bekend warenhuis in Regent Street is het fraaie Liberty's. Regent Street ligt niet ver van West End, Soho en Piccadilly.

     
Eropuit > Engeland > Londen > Shoppen > Regent Street
Winkelcentrum Westfield London Shoppen in Londen Shoppen op Piccadilly
Regent Street in Londen
zoeken
Romantische hotels
Weekend trips
Stedentrips
Low budget
Actief weekend
Culinaire hotels
Weekend in natuur
Wellness & beauty
Eropuit met kinderen
Naar zee
Een midweek weg
Weekendhuizen
Kamperen
Watersport
Hotel last minutes
Europese landen
Weekend vliegreizen
Weekend cadeaubon
warenhuis Hamley's in Londen
Winkelen in Hamley's is de droom van ieder kind. Hamley's is een bekende speelgoedwinkel in Regent Street.
Hamley's in Londen
Speelgoedwarenhuis Hamleys in Regent Street. Op tweede kerstdag is het hier altijd extreem druk door het begin van de uitverkoop.
winkelen in Arcade in londen
In de buurt van Regent Street vindt u een aantal mooie 19de-eeuwse winkelgalerijen.

Op de foto ziet u de Quadrant Arcade. Bij regen en kou zijn deze winkelgalerijen een uitkomst.

Regent Street in Londen
De Apple Retail Shop in Regent Street
Regent Street
Shoppen in Regent Street in Londen
 
 
Engeland
 
 
Kaart rond Piccadilly
 
 
Kaartjes voor attracties
 
zoeken
 
 

 
 
Kaart rond Piccadilly
 
 
De veerboten naar Engeland
 
 
Kaartjes voor attracties
 
zoeken
Winkelen in Regent Street
Vanuit Oxford Street, een andere beroemde winkelstraat in Londen, loopt u zo Regent Street in. In Regent Street zijn de Europese "Flagship Stores" van de grote merken.

Het deel van deze winkelstraat met de meest bekende merken ligt tussen Oxford Circus en Piccadilly Circus. Dit gedeelte van Regent Street is ongeveer een kilometer lang en heeft aan beide zijden prachtige Georgiaanse gebouwen.

Hoe ziet het eruit?
Regent Street
Regent Street

Regent Street staat bekend om haar bijzondere kerstverlichting in december.

In Regent Street vindt u winkels van de grote kledingmerken en het beroemde Londense warenhuis Liberty's. Het befaamde warenhuis Dickins & Jones, dat al sinds 1835 in Regent Street te vinden was, is in 2006 helaas gesloten.

Hamley's is een meer dan honderd jaar oud warenhuis met alleen speelgoed. Hamley's groot en er is veel te zien. Het is leuk om naar de demonstraties van het speelgoed te kijken. Naast mode kunt u in Regent Street ook de exclusief porselein en serviezen vinden.

De openingstijden van Regent Street komen overeen met die van Oxford Street. De winkels zijn dus ook op zondag en met de feestdagen open. Alleen op eerste kerstdag is alles dicht.

Regent Street in Londen
Foto: In de oudste speelgoedwinkel ter wereld, Hamleys, vind je op zeven verdiepingen meer dan 50.000 soorten speelgoed. Op iedere verdieping zijn demonstraties.

De winkelstraten rond Regent Street

Regent Street ligt centraal in een winkelgebied in het centrum van Londen. Zo liggen Carnaby Street, Oxford Street en Piccadilly Circus op loopafstand.

Ook de theaterwijk West End en het uitgaanscentrum Soho liggen vlakbij, In Soho, Carnaby Street, Piccadilly en rond Piccadilly Circus kunt u uitstekend winkelen en uitgaan.

Regent Street
Vanuit Regent Street ziet u het warenhuis Liberty. Bruine balken, wit pleisterwerk en de Tudorstijl van de bouw kenmerken het bijzondere uit 1924 stammende gebouw. De balken komen van twee oude oorlogsschepen.

Overnachten bij Regent Street

Als u in de buurt van Regen Street wilt overnachten kunt u een hotel in Soho nemen of overnachten in een luxe hotel als Hotel Le Meridien Piccadilly op Piccadilly.

Oxford Street
Regent Street in Londen

De dichtstbijzijnde metrostations van Regent Street zijn het drukke Oxford Circus Tube Station en het Piccadilly Circus Tube Station.

Na de kerst is het uitverkoop in Londen. Vooral op tweede kerstdag is het dan op metrostation Oxford Circus erg druk.

Westminster
Foto: Café Royal in Regent Street vlakbij het Quadrant en Piccadilly Circus. Cafeé Royal is hier al sinds 1865 gevestigd. Het is vooral bekend om de vele evenementen en de conferenties die hier plaatsvinden.
Regent Street
© Weekendplanner V.O.F. All rights reserved. Cookies en privacybeleid  
media