Weekendplanner Kaartjes

Overnachten in Namen (Namur).

In het centrum van Namen zijn een aantal goede hotels en appartementen waar u dichtbij de winkels en de belangrijkste monumenten van Namen kunt overnachten.

Een bijzonder hotel in Namen is Hotel Le Chateau de Namur. Ook Grand Hotel de Flandre en Hotel Ibis Namur Centre zijn prima keuzes als u in Namen wilt overnachten.

De hotels en appartementen in Namen.

De binnenstad van Namen.

binnenstad Namen

De hotels in Namen.

In het centrum van Namen zijn een aantal uitstekende hotels waar u prima kunt overnachten.

Het hotel op de meest bijzondere locatie is het viersterrenhotel Le Chateau de Namur. Hotel Le Chateau de Namur ligt op de top van de rots bij de Citadel. U overnacht in een groene en historische omgeving en bent op loopafstand van het centrum van Namen. Het hotel beschikt over een gastronomisch restaurant, restaurant L' Ermitage.

Andere populaire hotels in het centrum van Namen zijn Grand Hotel de Flandre en Hotel Ibis Namur Centre.

Overnachten in Namen.

Overnachten

Hotels in het centrum van Namen.

Grand Hotel de Flandre ligt tegenover het station van Namen in het centrum. Het is een driesterrenhotel met een goede prijs-kwaliteit verhouding. De kamers zijn goed geïsoleerd dus u heeft geen last van het verkeer Alle bezienswaardigheden van Namen liggen op loopafstand van dit hotel.

Hotel Ibis Namur Centre ligt vlakbij het casino en het theater van Namen. Met de auto bent u vanuit het hotel snel in het Namur Expo, het congrescentrum van Namen.

De hotels en appartementen in de binnenstad.

kaartjes OV Londen

De hotels in de buurt van Namen.

Iets buiten Namen vindt u een aantal uitstekende hotels in de gemeente Wépion. Wépion is een kleine deelgemeente van Namen en ligt ongeveer 6 km van Namen aan de Maas. Hier ligt hotel Villa Gracia.

Villa Gracia is een romantisch hotel in een park vlakbij de Maas en het kleine eiland Ile de Dave. Het hotel ligt ideaal voor een romantisch weekend weg.

U kunt vanuit het hotel met de fiets de omgeving verkennen of gaan golfen op de nabijgelegen golfbaan.

Namen

Het Leonardo Hotel Namur.

Een ander hotel buiten Namen is Leonardo Hotel Namur. Dit hotel heeft een professioneel wellness center.

Het is een kindvriendelijk hotel met een speelplaats voor de kinderen. Verder heeft het hotel een buitenzwembad, een fietsenverhuur en restaurant Le Da Vinci met een Franse keuken.

Het hotel is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes en fietstochten.

Palais des Congres Namur

Palais des Congres Namur

Dit congrescentrum ligt in de binnenstad van Namen.

De vakantiehuizen en botels van Namen

Als u niet wilt overnachten in een hotel of appartement kunt u in Namen ook kiezen voor een vakantiehuis of zelfs een woonboot.

La Villa à l'Orée du Bois is een groot vakantiehuis in het bos bij Namen. In de villa is een spa- en wellnesscentrum, een tuin en een bar.

Als u op een boot wilt overnachten kunt u een kamer reserveren in de botel Péniche d'hôtes MS Elisabeth. Deze boot ligt in de Maas, vlakbij de binnenstad. Er zijn maar vier hutten dus u moet wel op tijd reserveren.

Vakantiehuizen en botels in Namen

Een weekend in de buurt van Namen.