Weekendplanner Kaartjes

De hotels, appartementen en B&B's in Leuven.

Leuven heeft een centrum met veel goede B&B's, hostels en hotels in vaak historische huizen. Het Theater Hotel is een goed hotel in het centrum van Leuven.

Een ander bijzonder hotel in de binnenstad is het romantische kloosterhotel Martin's Klooster. Veel kamers in dit luxe hotel hebben een eigen jacuzzi.

De hotels en appartementen in Leuven.

Het luxueuze hotel Martin's Klooster.

kloosterhotel Leuven

Overnachten in Luik.

In de binnenstad van Leuven zijn een groot aantal hotels en B&B's te vinden die als uitstekend beoordeeld worden door hun gasten.

Zo is er het bijzondere Guesthouse Begijnhof dat gevestigd is in een 17de-eeuws pand tegenover het 13de-eeuwse Groot Begijnhof. Ook het mooie viersterrenhotel Begijnhof Congres Hotel ligt bij dit UNESCO-monument.

Het kloosterhotel Martin's Klooster is een comfortabel hotel met de charme van het oude klooster.

Overnachten in Leuven.

Overnachten

Het luxe Martin's Klooster.

Hotel Martin's Klooster was in de 16de eeuw een klooster. Het klooster is tegenwoordig een comfortabel kloosterhotel maar heeft nog steeds de charme van het oude klooster.

Het hotel beschikt over een prachtige tuin, een overdekt terras en de bar heeft een romantische open haard.

Het hotel heeft 39 kamers die allemaal verschillen. Veel kamers hebben een eigen jacuzzi.

Vanuit het hotel loopt u in een paar minuten naar de markt en het hotel ligt maar een paar minuten lopen van de Grote Markt en de Katholieke Universiteit bij de Oude Markt.

U kunt in dit hotel ondergronds parkeren.

Hotel Martin's Klooster Leuven

Het kloosterhotel Martin's Klooster.

Oude Markt Leuven

In de Oude Markt zijn veel cafés en restaurants.

Grote Markt Leuven

De Grote Markt

hostel Leuven

In de Brusselsestraat is een hostel.

Oude Markt

Uitzicht op de Oude Markt

Het Theater Hotel Leuven.

Het driesterrenhotel Theater Hotel Leuven ligt tegenover de Schouwburg van Leuven in de winkelstraat Bondgenotenlaan. Het hotel beschikt over 21 smaakvol ingerichte kamers.

Het hotel is vanaf het station en vanaf de Oude Markt gemakkelijk lopend te bereiken. Als u een weekend naar Leuven wilt om te gaan uitgaan dan is het Theater Hotel dus een goede keuze.

Ibis Hotel Leuven

Het Ibis Hotel in de binnenstad

Het Ibis Hotel in het centrum

Het Ibis Hotel in Leuven ligt in de binnenstad en is met de auto gemakkelijk te bereiken. U kunt er in de parkeergarage parkeren.

De beste plek voor een hotel in het centrum.

De Grote Markt en de Oude Markt zijn de twee mooiste pleinen in het centrum van Leuven. Als u in de buurt van de Grote Markt een hotel boekt bent u dichtbij de belangrijkste bezienswaardigheden.

Grote Markt

Goedkoop overnachten in Leuven in een hostel.

Als u goedkoop wilt overnachten kunt u kiezen voor het Leuven City Hostel in de Ravenstraat. Er zijn zowel tweepersoonskamers als slaapzalen.

In Guesthouse St. Jacob in de Brusselsestraat kunt u ook goedkoop overnachten als u kiest voor een bed op een gemengde slaapzaal.

Low budget overnachten.

reisartikelen
Uw bagage en handbagage
.

Leuke bestemmingen in de buurt.