Weekendplanner Kaartjes

Overnachten in Han-sur-Lesse in de Belgische Ardennen.

Het hele jaar door trekken de grotten van Han toeristen van over de hele wereld. Het dorp Han-sur-Lesse is niet groot maar er zijn veel hotels en er is een goedkoop hostel.

Het populaire Hotel Auberge de Faule in het centrum van Han-sur-Lesse beschikt over uitstekende familiekamers.

De hotels en vakantiehuizen in Han.

Hotel Grenier des Grottes.

Hotel Grenier des Grottes Han

Dit hotel staat in het centrum van Han.

Overnachten in Han-sur-Lesse.

Han-sur-Lesse is een kleine plaats in de Belgische Ardennen. Het dorp is door de grotten zowel in de zomer als in de winter een populaire bestemming voor een weekend weg. Vooral in de zomer kan het druk zijn in de hotels en de restaurants van het dorp.

Er zijn in Han-sur-Lesse een aantal uitstekende hotels en vakantiehuizen die dichtbij de attracties van Han liggen.

Mochten de hotels in Han-sur-Lesse volgeboekt zijn kunt u ook overnachten in het grotere stadje Rochefort, ongeveer 4 km van Han.

Overnachten in Han-sur-Lesse.

Overnachten

Hotel Grenier des Grottes.

Hotel Grenier des Grottes ligt tegenover het vertrekpunt van de tram naar de Grotten van Han en het vertrekpunt van de safariwagen. Het hotel ligt in het centrum van Han-sur-Lesse, naast de kerk en vlakbij alle attracties in het dorp.

Rondom Hotel Grenier des Grottes zijn restaurants en terrasjes. Parkeren is hier gemakkelijk.

Hotel Auberge de Faule.

Hotel Auberge de Faule is een gezellig familiehotel aan de Rue des Grottes. Het hotel beschikt ook over enkele familiekamers. Het hotel ligt in het centrum van Han-sur-Lesse, dichtbij de belangrijkste attracties.

Hotel Central

Hotel Central heeft een restaurant met overdekt terras

Goedkoop overnachten in Gite d'Etape

De hostel van Han-sur-Lesse ligt in het centrum aan de Rue du Gîte d'Etape, vlakbij de parkeerterreinen van Han en tegenover het museum. Overnachten op een slaapzaal kost rond de €20,- per persoon. Er overnachten in de jeugdherberg niet alleen jongeren en de grotere kamers zijn geschikt voor gezinnen met kinderen.

Gite d'Etape organiseert ook zwerftochten met gids, tochten door de grotten, vissen in de riviertjes en er zijn fietstochten in de omgeving.

Parkeren met een camper

Op de Rue de La Lesse 7 is een parkeerplaats voor campers. De parkeerplaats ligt maar 200 meter van het centrum.

De campings in de Ardennen.

Een hotel bij de grotten.

Er is geen hotel bij de ingang van de grotten. U kunt het beste een hotel in het centrum van Han nemen. De tram rijdt u dan rechtstreeks naar het wildpark en de grotten.

belgie Ardennen

De campings rond Han-sur-Lesse

  • Camping de la Lesse
    Op de familiecamping Camping de la Lesse kunt u kamperen met een tent of caravan. Het is een leuke camping aan de rivier. Adres: Rue du Camping, 1, B-5560 Houyet, Tel.: +32 (0)82666100.
  • Camping Le Pirot
    Camping Le Pirot is een kleine camping aan de rivier de Lesse. De camping ligt maar 100 meter van het centrum. U kunt er ook een caravan huren. Adres: Place Théo Lannoy, 2, 5580 Han-sur-Lesse, Tel. : +32 (0)84377596.

De campings in de Ardennen.

Leuke bestemmingen in de Ardennen.