Weekendplanner Kaartjes

Hall in Tirol bij Innsbruck.

De kleine stad Hall in Tirol ligt bijna tegen Innsbruck aan. Omdat de stad vlakbij de snelweg ligt zoeken veel toeristen onderweg naar het zuiden een hotel voor één nacht in Hall. Hall heeft een prachtig historisch centrum.

Vanuit Hall kunt u in de winter gemakkelijk de skigebieden rond de stad bereiken.

De hotels en appartementen in Hall in Tirol.

De omgeving van Innsbruck.

kaart Tirol

Hall in Tirol ligt aan de Autobahn A12.

Overnachten in Hall in Tirol en Mils.

Het viersterrenhotel Hotel Goldener Engl ligt aan een brede weg in het centrum van Hall in Tirol. Dit hotel kunt u dus gemakkelijk met de auto bereiken en u kunt er gratis parkeren. Vanuit het hotel loopt u in een paar minuten naar het marktplein.

Vlakbij Hall in Tirol ligt het Landhotel Reschenhof in het plaatsje Mils. Het hotel is vanaf de snelweg gemakkelijk te bereiken en u kunt er gratis parkeren. Vanuit het hotel kunt u gemakkelijk de skigebieden bereiken.

Het viersterrenhotel Gartenhotel Maria Theresia is een kindvriendelijk hotel iets buiten het centrum.

winkelstraat Hall in Tirol

Een winkelstraat in Hall in Tirol.

Overnachten in Hall in Tirol.

Overnachten

Het centrum van Hall in Tirol.

Het fraaie middeleeuwse centrum van Hall in Tirol ligt op een heuvel. Op het kleine plein op de heuvel staat de fraaie 16de-eeuwse kerk. In de zijstraten van de markt vindt u winkels, restaurants en gezellige eethuisjes.

Het centrum van Hall in Tirol is autovrij maar u kunt in het compacte centrum alles in 10 minuten bereiken. Rond het centrum kunt u parkeren. Hier rond het centrum liggen enkele uitstekende hotels.

Hall in Tirol ligt ongeveer 5 km van Innsbruck en u kunt dus vanuit Hall in Tirol gemakkelijk met de bus of de auto naar het centrum van Innsbruck rijden.

Hall in Tirol

Onderweg overnachten bij Hall in Tirol.

Hall in Tirol is een stad aan de Inntal Autobahn, ongeveer 5 km van Innsbruck. Hall in Tirol heeft een eigen oprit en afrit aan de Inntal Autobahn en de hotels zijn gemakkelijk met de auto te bereiken.

Hall in Tirol is dan ook populair voor een overnachting onderweg.

Rondom Hall in Tirol liggen bergen en leuke dorpen als Mils en Rum.

overnachten Innsbruck

overnachten Tirol

Wintersport in Hall in Tirol.

Hall in Tirol ligt vlakbij skigebied Glungezer. Skigebied Glungezer is een wintersportgebied met rode, blauwe en zwarte pistes. Het gebied is geschikt voor families en beginners. Het skiseizoen is van half december tot eind maart.

De pistes zijn vanuit Hall in Tirol gemakkelijk te bereiken. Met de bus of eigen auto kunt u overigens ook naar andere wintersportgebieden rond Innsbruck.