Weekendplanner Kaartjes

Een weekend naar Liverpool.

Liverpool is een leuke stad voor een weekend weg. U vliegt er al in iets meer dan een uur naartoe met EasyJet. In Liverpool kunt u uitgaan en winkelen.

Enkele populaire attracties zijn de Beatles, de voetbalclubs en de live music in Mathew Street.
Tip: In Beatle stijl overnachten kunt u in het Hard Days Night Hotel.

De attracties van Liverpool.

De appartementen en hotels in Liverpool.

Overnachten in Liverpool.

In het Royal Albert Dock, één van de populairste attracties van Liverpool zijn twee hotels: een Holiday Inn Hotel en een Premier Inn Hotel. U bent hier dichtbij alle attracties in de binnenstad.

Wij hebben zelf een week overnacht in het Hard Days Night Hotel in de binnenstad van Liverpool. Dit viersterrenhotel heeft als thema de Beatles. De beroemde Cavern Club in Mathew Street waar de Beatles optraden ligt er om de hoek. Het is een leuk hotel waar we zeker nog eens naar teruggaan.

Overnachten in Liverpool.

Overnachten

Uitgaan in Liverpool.

De meest populaire plekken in de stad om uit te gaan zijn Concert Square en Mathew Street. In de clubs van Mathew Street treden al sinds de Beatles goede bands op. Rond Concert Square zijn veel pubs en bars.

De restaurants en de winkels van Ropewalks.

Ga eens naar Concert Street en Bold Street. De Ropewalks is een gebied in Liverpool waar tot de negentiende eeuw de touwen voor de zeilschepen gemaakt werden. De Ropewalks ligt achter winkelcentrum Liverpool One. Chinatown maakt deel uit van Ropewalks.

Chinatown

Liverpool heeft een Chinatown met goede restaurants. De meeste restaurants en karaoke bars zijn in Nelson Street.

De restaurants in Engeland.

Leuke attracties in Liverpool.

North John Street hotel

North John Street. Rechts is het Hard Days Night Hotel.

De attracties van Liverpool.

  1. De restaurants, musea en pubs in Albert Dock.
  2. Het museum Tate Modern (gratis)
  3. Er zijn veel attracties rond de Beatles. Bezoek bijvoorbeeld de Cavern Club in Mathew Street en het Beatle Museum in het Royal Albert Dock.
  4. Een boottocht op de rivier

tickets voor de attracties van Liverpool.

Liverpool

Shoppen in Liverpool.

De meest populaire winkelstraten in Liverpool liggen rond Clayton Square. Ga bijvoorbeeld winkelen in Church Street, Lord Street en Hannover Street.

In het grote winkelcentrum Liverpool One zijn meer dan 150 winkels en restaurants.

Leuke kleine winkels en restaurants zijn in de buurt Ropewalks. Ga naar de winkels, restaurants of pubs in de winkelstraten Concert Street en Bold Street.

Echo Arena

Het evenementencentrum Echo Arena in de haven King's Dock.

veerboten Liverpool

De veerboten van Liverpool.

Vanuit de haven van Liverpool vertrekken veerboten van P&O Ferries naar Dublin in Ierland. De rederij Isle of Man Steam Packet Ferries vaart tussen Liverpool en Douglas op de Isle of Man.
Adres van de terminal: Liverpool Freeport, Bootle, Merseyside.

Iedere dag vaart er ook een veerboot van Stenaline van het stadje Birkenhead, vlakbij Liverpool, naar Belfast in Noord-Ierland.
Adres: de veerboot van Stenaline, 12 Quays Terminal, Tower Road, Birkenhead, Wirral.

Kaartjes voor de veerboten in Liverpool.

Met de auto naar de binnenstad van Liverpool.

Als u in de binnenstad van Liverpool moet zijn kunt u het beste parkeren in de grote parkeergarage van winkelcentrum Liverpool One.

Hier bent u op loopafstand van het Albert Dock, de belangrijkste winkelstraten van Liverpool en de clubs en pubs in Mathew Street en rond Concert Square.

Autorijden in Engeland.

Hop-on Hop-ff bus

Met het vliegtuig naar Liverpool.

Er zijn rechtstreeks vluchten van luchtvaartmaatschappij Easyjet naar Liverpool vanaf vliegveld Schiphol. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 20 minuten.