Weekendplanner Kaartjes

Voordelige tickets voor musicals en concerten in Londen.

In Londen claimen veel Ticket Booths kaartjes voor musicals en shows voor de halve prijs te verkopen. De kaartjes van deze kaartjesverkopers zijn weliswaar gemakkelijk te vinden maar echt goedkoper zijn de kaartjes van populaire voorstellingen niet.

Als u in Londen nog een kaartje voor een musical wilt kopen kunt u dat beter bij de kassa van het theater doen.

kiosk tickets

De Ticket Booths in West End zijn gemakkelijk te vinden. Dit zijn echter niet de plaatsen waar kaartjes tegen dumpprijzen verkocht worden.

Last minute een kaartje kopen voor een musical of concert.

Als Londen alleen maar voor een weekend bezoekt zult u uw kaartje voor een musical of concert al online gekocht hebben. Populaire voorstellingen zijn immers vaak al uitverkocht en er zijn lange rijen als er nog wel kaartjes te krijgen zijn.

Als u geen voorkeur voor een bepaalde voorstelling heeft kun u natuurlijk ter plekke een kaartje kopen.

Tip: De onverkochte kaartjes worden iedere dag met korting aangeboden door de officiële vertegenwoordiger van het "Society of London Theatre", in het TKTS gebouw op Leicester Square.

londen

Dit is het opvallende gebouw van het TKTS aan de zuidzijde van Leicester Square.

Het TKTS op Leicester Square.

Op Leicester Square proberen vele zogenaamde officiele vertegenwoordigers van de theaters plaatsbewijzen te verkopen. Deze imitators adverteren soms dat ze de officiële vertegenwoordigers zijn van de theaters in Londen.

Het TKTS is de officiele vertegenwoordiger van de theaters en hier worden de kaartjes last minute met korting verkocht. U vindt het TKTS aan de zuidzijde van Leicester Square. Het kantoor ligt aan de rustige zijde van het plein en is dus minder gemakkelijk te vinden dan de vele imitaties op Leicester Square. Het TKTS is gevestigd in een gebouw met een klokkentoren.

De tickets bij TKTS.

Vaak staan er lange rijen voor de loketten dus als u naar een populaire show wilt moet u op tijd aanwezig zijn. Dit is misschien minder handig als u maar een weekend in Londen verblijft.

Op de borden bij het TKTS wordt iedere dag de theatertickets vermeldt die er met korting te krijgen zijn. Helaas zijn veel voorstellingen op de laatste dag uitverkocht.

Theatervoorstellingen

Kaartjes voor de matinee en de avondvoorstelling.

Er hangen bij het TKTS twee lijsten met verkrijgbare tickets. Er is een lijst voor de matinee, zijn de voorstellingen voor de middag, en een lijst voor de avondvoorstellingen. Kaartjes voor de matinee zijn goedkoper dan die voor de avond.

Er zijn voor de matinee en de avondvoorstellingen twee aparte rijen en twee aparte loketten dus let erop dat u in de juiste rij gaat staan.

Theater

Deze Ticket Booths zijn gemakkelijk te vinden. Goedkoop zijn ze niet.

De openingstijden van het TKTS voor kaartverkoop

Het TKTS op Leicester Square is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 -19:00

Op zondag is de kaartverkoop open van 11:00 uur tot 16:30 uur.

De dichtstbijzijnde metrostation is Leicester Square.

Leicester Square

Het TKTS gebouw op Leicester Square.

TKTS ticket

Bij het TKTS gebouw staat ook een bord met de kaart van Londen met daarop de theaters.

Piccadilly Circus.